Raluca Munte, mesaj emoționant pentru Simina. Ce i-a scris înainte să devină mămică?

Autor: B.H.

Pe Raluca Munte și Simina le leagă o frumoasă prietenie, iar cele două au trecut prin multe împreună. Cu doar câteva zile înainte ca Simina să devină mamă, Raluca Munte i-a transmis un mesaj emoționant.

Momentul în care va deveni mamă pentru prima oară se apropie cu pași repezi, iar Simina este mai emoționată ca niciodată. Viitoarea mămică are parte nu doar de iubirea soțului ei, Alex Zănoagă, ci și de sprijinul prietenilor, în special de cel al Ralucăi Munte.

Citeste si: Jador s-a tatuat! Cum arata acum artistul: "Ma omoara mama"

Raluca Munte, mesaj emoționant pentru Simina. Ce i-a scris înainte să devină mămică?

Simina își va strânge bebelușul în brațe în această săptămână și pentru că știe cât de importantă este întâlnirea pentru prietena ei, Raluca Munte a vrut să îi transmită un mesaj public. 

"Draga mea prietenă, nu stiu cum a trecut timpul atat de repede...am trecut impreuna atat prin momente frumoase cat si mai putin frumoase...

am fost acolo la bine si la greu... Ai fost langa mine in cele mai grele momente! Sunt mandra ca te-am cunoscut! Parca doar ieri mi-ai dat vestea ca esti insarcinata si nu uit cat de socata eram si fericita in acelasi timp! 9 luni de zile au trecut atat de repede... Iti doresc o nastere usoara si fara dureri! Dumnezeu sa aiba grija de toti 3! Va iubesc mult!"
, a scris Raluca Munte pe instagram.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Berna, mai sexy ca niciodată. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a lăsat totul la vedere

Mesajul ei a emoționat-o până la lacrimi pe Simina, iar răspunsul ei a venit imediat.

"Te iubesc! Și îți mulțumesc pentru cuvintele frumoase și adevărate! Prietenia noastră este încă un lucru minunat pentru mine! 1 motiv este Dominic, 2 Alex și 3 Tu! Emisiunea a avut 3 motive frumoase pentru mine!", a răspuns Simina.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei e distrusă! ”A ajuns la Infecțioase” Mesaj disperat al concurentei

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.