Ligi, mesaj pentru prietenii de pe instagram: "Vă rog să nu mai considerați că..."

Autor: B.H.

Este activă pe contul de instagram, dar cu toate acestea, Ligi nu interacționează foarte mult cu urmăritorii ei. Acum a dezvăluit adevăratul motiv pentru care nu poate face acest lucru.

În ultima perioadă, Ligi nu a mai comunicat cu prietenii de pe instagram, iar acest lucru a început să se observe. Concurenta de la "Puterea Dragostei" s-a limitat doar la postări prin care a transmis anumite mesaje sau a încărcat pe contul de socializare fotografii mai vechi, însoțite de citate motivaționale.

Citeste si: Mary, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", a spus adevarul! S-a casatorit sau nu la starea civila cu Robert! Iata ce a spus tanara!

Ligi, mesaj pentru prietenii de pe instagram: "Vă rog să nu mai considerați că..."

Pentru că a primit nenumărate mesaje pe instagram, dar nu a reușit să le răspundă la întrebări celor ce o urmăresc, Ligi a decis să scrie un mesaj adresat tuturor prietenilor virtuali.

Citeste si: Livian a făcut dezvăluirea despre Ella și Jador: "Am prins-o cu..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Concurenta de la "Puterea Dragostei" le-a cerut internauților să nu o catalogheze drept o persoană arogantă, explicând de ce nu poate răspunde la fiecare mesaj pe care îl primește.

"Mi-ar plăcea din tot sufletul să vă pot răspunde la toți, așa că vă rog să nu mai considerați că nu vă răspund din aroganță fiindcă nu e deloc așa, ci doar pentru că sunt foarte, foarte multe mesaje și nu reușesc să răspund la toți.

Vă iubesc mult și sunteți minunați, frumoși și plini de dragoste. Frumoșilor, mă simt foarte binecuvântată să vă am alături. Vă doresc multă sănătate și să nu vă pierdeți speranța în aceste vremuri triste.", a scris Ligi pe instagram.

Citeste si: Jador, acuzat că a scris un bilet de amenințare soților Stegaru: „Sunt unul din suspecții Vulpiței! Eu îmi respect dușmanii!”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.