Despre legătura psihologică de a sta în casă și dorința de mutare la bucureșteni

Author: O.P.

Cu cât oamanii stau mai mult în casă, cu atât își pun în gând mai mult să se mute cu prima ocazie într-o casă mai puțin ponosită și claustrofobă. Există un motiv pentru care se întâmplă astfel.

 

Cei care slăbesc ritmul deplasărilor ajung să își cunoască locuința mai bine

Bucureștenii merg la mall la supermarket în parc la concerte cu mașina cu rolele cu trotineta și vor lumini și gălăgie, dar toate acestea le sunt luate de actualul context epidemiologic dar și de alte dificultăți precum o accidentare la picior, ca exemplu.

Energicii bucureșteni aflați în această situație își promit să schimbe ceva cu privire la locul în care stau. Descoperă că au prea multă mobilă sau mai precis spațiu prea puțin pentru ea și încep să se gândească la câte mutări de mobilier vor face prin București.

Trebuie să te poți simți bine atât în afara, cât și în cadrul propriei locuințe

Confortul casei/ apartamentului sau lipsa acestuia are un impact psihologic major asupra fiecăruia, dar neresimțit decât în situațiile speciale în care ieșirea din casă este nerecomandată sau chiar imposibilă/ interzisă.

Reperele ignorate până de curând încep să conteze din ce în ce mai mult în evaluarea vieții de zi cu zi. Cu cât bucureștenii stau mai mult în casele lor, cu atât simt mai acut nevoia să iasă măcar pentru o alergare în jurul blocului ori pentru un minut cu rolele măcar pe trotuar. De ce aceasta?

La nivel psihologic apar schimbări atunci când regimul de viață devine altul

Bucureștenii sunt locuitori perfect urbanizați. Sunt învățați cu mișcarea continuă iar gălăgia reprezintă liniștea pentru ei. Când sunt nevoiți să stea acasă din anumite cauze, au parte de o schimbare radicală pe care o acceptă cu greu, mai ales dacă stau la bloc.

Statul permanent în casă, mai ales în garsonieră sau apartament mic, este un blestem la propriu pentru cei învățați să guste la discreție din efervescentul București. Sentimentele negative sunt cele care macină sufletul încetul cu încetul până când apare o decizie radicală: gata, mă mut de aici!

Serviciul de mutări de mobilier în București elimină stresul din ecuație

Mai ales chiriașii se gândesc să schimbe chiria și își aduc aminte că există firme de mutari mobila Bucuresti care să îi ajute. Își pot găsi cu chirie în altă parte, astfel încât să ajungă chiar să le placă locul numit acasă.

Cu profesioniști care fac treabă bună, stresul mutării dispare iar timpul alocat operațiunii scade la un minimum la care nimeni nu ar putea visa, mai ales în aglomeratul București: doar o zi, o singură zi!

Numai atunci când stai mult acasă realizezi dacă îți iubești sau nu locuința

Cine se ocupă zi de zi cu mutari mobilier Bucuresti află atâtea povești de la clienți încât fiecare lucrător, șofer sau specialist în logistică ar putea scrie o carte în care să povestească tot.

Cei din domeniul mutărilor de mobilă au văzut și au auzit totul, de la grija obsesivă pentru mobila veche rămasă moștenire și până la momentul în care cineva, singur sau cu familia, se mută pentru un viitor mai bun, prosper, sau pentru a restrânge cheltuielile cu gospodăria.

Dacă acasă nu e OK, o schimbare a locuinței este mai mult decât binevenită                                                                                                                          

În momentul în care îți recapeți deplina libertate de mișcare, știi foarte clar ce este de făcut și acționezi imediat în direcția stabilită. Și îți dai seama pe loc de cât de mult te pot ajuta cele trei cuvinte de aur: mutări mobilă București.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.