Horoscop 9 aprilie. Pică măștile, iar adevărul iese la iveală

Autor: B.H.

Horoscop 9 aprilie. Nu va fi o zi tocmai ușoară pentru anumiți nativi ai zodiacului. Nu vor mai putea să se ascundă, iar cei doi jur vor vedea care este adevărata lor față.

Horoscop 9 aprilie. Berbec

O ceartă cu persoana iubită, la prima oră a dimineții, îți dă peste cap întreaga zi. Nu sunteți pe aceeași lungime de undă când vine vorba despre un subiect legat de familie, lucru care va face să izbucnească un conflict puternic.

Horoscop 9 aprilie. Taur

Ai parte de o zi plină și destul de solicitantă, astfel că dacă vrei să duci toate sarcinile la capăt ar trebui să te organizezi foarte bine.

Nu ar strica să îți faci o listă a priorităților.

Citeste si: Ce se intampla cu alocatiile in 2020? Klaus Iohannis a facut anuntul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 9 aprilie. Gemeni

Astăzi va fi nevoie să dai explicații pentru o situație neplăcută în care ai ajuns fără voia ta. Nu e cazul să îți asumi vina pentru ceva ce nu ai făcut, așa că trebuie să spui tot adevărul.

Horoscop 9 aprilie. Rac

Ziua de astăzi se va dovedi una foarte complicată pentru tine. Dacă ai ascuns lucruri până acum, te poți aștepta ca adevărul să iasă la iveală, iar asta nu te va avantaja deloc.

Este un moment potrivit să îți arăți adevărata față și să îți asumi greșelile.

Horoscop 9 aprilie. Leu

Astrele ți-au pregătit o mulțime de surprize astăzi, în special în plan personal. Primești o veste care te va bulversa la început, dar care îți va umple sufletul de bucurie. De multă vreme nu ai mai trăit acest sentiment.

Horoscop 9 aprilie. Fecioara

O persoană apropiată are tendința de a ridica tonul atunci când ți se adresează, iar asta te va deranja peste măsură. Nu este cel mai bun moment pentru a purta o discuție în contradictoriu, dar nici nu ar trebui să accepți un astfel de comportament. 

Citeste si: Ce nume se sarbatoresc de Florii. Cui sa ii spui "La multi ani"

Horoscop 9 aprilie. Balanta

Anumite lucruri se încăpățânează să rămână în trecut și tu poți avea mari probleme astăzi din cauza lor. Ai încercat să ascunzi o serie de informații, dar se pare că norocul nu a fost de partea ta și trebuie să găsești o modalitate prin care să rezolvi această situație.

Horoscop 9 aprilie. Scorpion

Creativitatea te va ajuta să ieși dintr-o situație complicată astăzi.

Va fi suficient să îți pui mintea la contribuiție și vei găsi cea mai bună soluție.

Horoscop 9 aprilie. Sagetator

Situația în care te afli în prezent îți scoate în evidență punctele slabe. Mare atenție la cei din jur! Cineva poate profita de această vulnerabilitate pentru a-ți face rău.

Horoscop 9 aprilie. Capricorn

În viața ta profesională are loc o schimbare radicală și chiar dacă în contextul actual acest lucru te sperie puțin, este foarte important să nu dai înapoi. Pe termen lung vei avea doar de câștigat.

Horoscop 9 aprilie. Varsator

Ți se întâmplă foarte rar să te înșeli în privința oamenilor, iar astăzi este una dintre acele zile în care destinul îți va dovedi că nu mereu lucrurile sunt așa cum par. O întâmplare te va face să îți schimbi complet părerea despre o anumită persoană.

Horoscop 9 aprilie. Pesti

Este o zi în care nu ar trebui să ai prea mare încredere în cei din jur. Te pot duce de nas cu ușurință, mai ales dacă îți știu punctul sensibil. 

Citeste si: Horoscop 2020. Previziuni zodiacale pentru anul 2020