Andreea Oprică, schimbată după întoarcerea lui Andy în emisiune. Mesajul ei a pus pe toată lumea pe gânduri: "Într-o lume murdară..."

Autor: B.H.

În ultima perioadă, Andreea Oprică pare că și-a pierdut entuziasmul, iar mesajele pe care le postează pe instagram stârnesc îngrijorarea celor ce o urmăresc în online.

Cu toate că a recunoscut că revenirea lui Andy în emisiunea "Puterea Dragostei" a bucurat-o foarte mult, având în vedere că sunt foarte buni prieteni, în ultimele zile, Andreea Oprică nu a fost chiar în cea mai bună formă.

Citeste si: Bianca, mesaj pentru Livian dupa ce s-a aflat de relatia dintre ea si Mocanu: ''Nu este vorba despre bani...''

Concurenta de la "Puterea Dragostei" a postat mai multe mesaje prin care a dat semne că nu traversează o perioadă prea bună din punct de vedere emoțional.

Andreea Oprică, schimbată după întoarcerea lui Andy în emisiune. Mesajul ei a pus pe toată lumea pe gânduri: "Într-o lume murdară..."

Andreea Oprică este o persoană directă, spune lucrurilor pe nume, iar temperamentul ei vulcanic a ieșit de multe ori în evidență în cadrul emisiunii. Se pare că toate aceste lucruri au afectat-o pe concurenta de la "Puterea Dragostei" care recunoaște că nu a avut întotdeauna un astfel de comportament și că ieșirile ei nervoase sunt doar rezultatul experiențelor trăite.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bogdan Mocanu, prima reactie dupa ce in casa "Puterea dragostei" s-a vorbit despre relatia dintre el si Bianca! "Dupa razboi multi viteji se arata..." Iata ce a spus fostul concurent!

"Nu mai sunt cea care eram odată. Timpul și experiențele trăite au reușit să mă schimbe. Poate că m-au făcut mai dură, mai aspră, mai răutăcioasă. Lucruri care niciodată nu mi-au plăcut în comportamentul oamenilor. Dar într-o lume murdară, săracă în sentimente și lipsită de respect sau de bun simț, este imposibil să nu te schimbi.", a scris Andreea Oprică pe instagram.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, atac dur la adresa lui Cătălin! ”De când am plecat din casă, tot vorbește despre mine, spune că sunt urâtă! Uită că a intrat în emisiune pentru mine!”