Ella, mai fericita ca oricand, a recunoscut: ''Am gasit dragoste...''

Autor: O.P.

Ella este una din cele controversate concurente de la ''Puterea dragostei''.

Dupa ce a suferit enorm din cauza deceptiei in dragoste pe care a avut-o cu Jador, ranile Ellei par ca au inceput sa se vindece. Aceasta pare mai fericita ca oricand si dispusa sa isi gaseasca adevarata dragoste. 

Citeste si: Roxana si Turcu s-au impacat oficial! Cum au fost surprinsi in emisiune

''Am gasit dragoste in tot'', a scris Ella la o postare de pe o retea de socializare. 

Ella, speriată de noul coronavirus. A făcut anunțul: "A avut temperatură de 40 de grade și..."

Pe lângă o mulțime de alte lucruri pe care le-a discutat cu prietenii de pe Youtube, Ella a ținut să le atragă atenția acestora că este foarte important să se protejeze în această perioadă și să nu iasă din case decât dacă este absolut necesar. 

Concurenta de la "Puterea Dragostei" a subliniat importanța purtării măștii medicale, dar și respectarea regulilor, dezvăluind că există o suspiciune de coronavirus chiar în familia ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jador s-a tatuat! Cum arata acum artistul: "Ma omoara mama"

Mai exact, Ella a povestit că unchiul ei nu s-a simțit deloc bine, a făcut febră mare, iar acum toată familia se roagă ca acesta să nu fie depistat pozitiv cu COVID-19.

"Chiar astăzi, unchiul meu a avut temperatură de 40 de grade și sperăm totuși să fie ok, sperăm să nu se întâmple nimic.

Avem credință în Dumnezeu.(...) Acum îmi scrie vară-mea că a ajuns la infecțioase unchiul meu și că înainte de a ajunge la spital a început să delireze. Vă dați seama cât de grav e. Aveți grijă de voi, oameni buni!", a spus Ella în cel mai recent vlog pe care l-a postat pe canalul ei de Youtube.

Citeste si: Încă o vedetă criticată pentru că poartă costum de protecție: "Mai mult decât superficială!" Ai recunoscut-o?

Citeste si: VIDEO| Haos la Spitalul Județean Deva! Militarii preiau conducerea

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.