Denisa, mesaj pentru Iancu la o lună de când a intrat în competiția "Survivor România": "Sper să putem..."

Autor: B.H.

Denisa și Iancu s-au întâlnit în casa "Puterea Dragostei", iar povestea lor de iubire a continuat și în afara competiției. Ce mesaj i-a transmis Denisa concurentului de la "Survivor România"?

Denisa și Iancu au o relație la distanță și știu ce înseamnă să fie despărțiți mai mult timp, având în vedere că ea locuiește la Londra, însă de această dată, provocarea este și mai mare pentru cei doi.

Citeste si: Bianca l-a inselat pe Livian? El e convins ca da!

Iancu Sterp a intrat în competiția "Survivor România" în urmă cu o lună, ceea ce înseamnă că nu a mai avut acces la telefon sau internet pentru a ține legătura cu Denisa.

Denisa, mesaj pentru Iancu la o lună de când a intrat în competiția "Survivor România": "Sper să putem..."

Denisa este cea care l-a condus pe Iancu la aeroport, atunci când el a acceptat provocarea de a intra în competiția "Survivor România". Astăzi, la o lună distanță, Denisa a vrut să îi transmită un mesaj lui Iancu Sterp, chiar dacă acesta nu va reuși să îl vadă prea curând.

Citeste si: Bogdan Mocanu, fostul concurent de la "Puterea dragostei", surprins in ipostaze neasteptate, dupa ce s-a aflat despre relatia dintre el si Bianca! Iata cum s-a filmat tanarul in pat!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Dragul meu, azi e exact o lună de când te-am lăsat la aeroport, îmi lipsești foarte mult. Sper să putem comunica în curând.", a scris Denisa pe instagram.

Cu toate că sunt obișnuiți cu distanța, participarea lui Iancu la "Survivor România" nu este doar o modalitate prin care acesta să își testeze limitele, ci este un test și pentru relația celor doi, având în vedere că nu pot comunica.

Denisa îl încurajează tot timpul pe Iancu și este convinsă că va ieși învingător.

Citeste si: Ana Pal, declarație șoc după ce și-a găsit un serviciu modest în plină pandemie de coronavirus! ”Dacă nu lucrez, familia mea moare de foame”