Anuntul ministrului Sanatatii Nelu Tataru despre restrictii: ce se va intampla in urmatoarele doua saptamani in Romania

Autor: B.M.
Actualizat: 13 apr 2020, 09:32
ministrul Sanatatii, Nelu Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a transmis un mesaj public in care a vorbit despre masurile de distantare sociala din Romania.

Oficialul a declarat ca urmatoarele doua saptamani sunt cruciale pentru evolutia pandemiei de coronavirus in Romania si a facut un apel la populatie pentru respectarea masurilor de distantare sociala.

Citeste si: Trebuie sau nu completata ora deplasarii? Declaratie pe proprie raspundere: descarca formularul actualizat

Coronavirus Romania: mesajul transmis de Nelu Tataru

Iata ce mesaj a transmis ministrul Sanatatii:

"Pastele este cea mai veche si importanta sarbatoare a crestinatatii, care a adus omenirii speranta. Este Sarbatoarea familiei celebrata intotdeauna impreuna cu cei dragi. Anul acesta este unul special, in care trebuie sa intelegem ca vom sarbatori altfel, spre binele nostru si al apropiatilor.

"Viata noastra s- a schimbat, traim vremuri de nesiguranta, cu restrictii pe care nu le credeam posibile. Din nefericire, in aceasta lupta am pierdut vieti si unii dintre noi sunt acum in doliu, iar altii ingrijorati pentru cei care lupta cu boala.

"Dragi romani, este necesar ca in aceste 2 saptamani critice sa mentinem, mai mult ca niciodata, restrictiile si regulile de distantare sociala, chiar daca este si mai greu in acest momente. In acest fel vom salva vietile noastre si ale apropiatilor si ne vom reuni curand sanatosi", a spus Nelu Tataru.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Raed Arafat, vesti bune pentru romani! Ce se intampla din luna MAI: ''NU poti sa stai acasa luni de zile!''

Coronavirus Romania: mesajul lui Nelu Tataru pentru medici

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a tinut sa transmita si un mesaj medicilor din spitale.

"Gandurile mele se indrepta catre toti cei care lucreaza acum pentru noi in toate domeniile de activitate.

Un gand special catre toti colegii mei din sistemul sanitar care se afla in linia intai si carora le doresc putere de munca si le solicit ca in aceste zile de grea incercare sa dea, inca o data, dovada de responsabilitate si solidaritate.

"Intotdeauna personalul medical a stiut sa raspunda prezent si sa isi onoreze meseria. Numai impreuna vom putea sa trecem de aceasta perioada si vom putea face ca, anul viitor, sa ne strangem in brate cu ocazia Sarbatorilor Pascale”, a transmis ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Citeste si: Încă trei luni de izolare pentru bătrâni? Ce spune ministrul Sănătății despre această posibilitate

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.