Ofertele de angajari videochat sunt tot mai cautate in vreme de criza! Studio20 inregistreaza profit urias!

Author: O.P.
Actualizat: 14 apr 2020, 20:00

Dupa extinderea treptata la nivel global a coronavirusului, tot mai multe afaceri au inregistrat pierderi majore.

Hotelurile, agentiile de turism, companiile aeriene, lanturile de magazine, toate acestea, dar si multe altele au fost puse fata in fata cu impasul economic si inca asteapta o solutie salvatoare.

Totusi, exista si business-uri care infloresc pe timp de pandemie. Este vorba despre industria divertismentului pentru adulti, mai exact despre ofertele de angajari videochat care sunt tot mai cautate de catre tinerele aspirante la statutul de model.

Cererea pentru angajari in videochat a explodat!

Domeniul videochatului nu doar ca nu a fost deloc afectat, ba chiar a inregistrat si cresteri inca de la inceputul crizei. Un exemplu foarte bun in acest sens este site-ul Studio20.ro, care a inregistrat in ultimele saptamani un trafic cu peste 35% mai mare. De altfel, managerul Andra Chirnogeanu sustine ca numarul de aplicatii online este aproape de 2 ori mai mare in ultima perioada.

Cu alte cuvinte, tinerele care fie au ramas fara joburi, fie isi doresc sa castige mai multi bani se indreapta spre cariera de model de videochat glamour. Aceasta reorientare profesionala este binevenita oricand, cu atat mai mult in aceste momente, cand criza pare sa adanceasca tot mai mult economia statelor lumii.

Jobul de vis e la Studio20!

In ciuda opiniilor preconcepute despre videochat, Studio20 demonstreaza chiar si in vreme de criza ca lucrurile functioneaza cu adevarat in aceasta industrie. Serviciile de divertisment pentru adulti si segmentul de videochat glamour sunt pe plus inca de la inceputul primaverii, fapt ce atesta ca tot mai multi oameni blocati in case cauta compania unor femei frumoase si inteligente cum sunt #girlsfromstudio20.

Pe langa un program flexibil si deplasari in siguranta cu limuzina studioului, fetele de la Studio20 se bucura de castiguri mai mari in comparatie cu anul 2019. Acestea ajung usor la suma de 10.000 de dolari pe luna, in conditiile in care tot ce trebuie sa faca este sa vorbeasca cu admiratori din toate colturile lumii.

Cu toate ca pare simplu, aceasta meserie necesita mult antrenament, o echipa profesionista in culise si foarte multe aptitudini din partea modelului. Cele care aplica pentru angajari videochat la Studio20 sunt perfect constiente de munca pe care trebuie sa o depuna, insa nu dau inapoi si isi seteaza obiective marete.

Si, totusi, de ce e atat de special Studio20? Compania cu sedii de lucru pe 3 continente continua sa revolutioneze industria videochatului non-nude tocmai prin faptul ca ofera o alta perspectiva asupra acestei meserii in comparatie cu alte 999... de studiouri existente.

 

Studio20 pune accent pe calitatile intrinseci ale modelului, oamenii din echipa lucreaza cot la cot pentru succesul fetelor, iar nisa glamour continua sa fie exploatata, contra curentului. In drumul lor spre succes, tinerele modele se transforma din simple cristale dure in diamante slefuite de "bijutierii" de la Studio20.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.