Cine este concurentul eliminat in aceasta seara de la ''Survivor Romania''? Colegii au izbucnit in plans!

Autor: O.P.

Emotii mari in aceasta seara la ''Survivor Romania''! Faimosii au pierdut ambele jocuri de imunitate si au trimis doi concurenti la mana publicului.

Elena Ionescu a fost nominalizata in primul consiliu, lucru care a dus la extrem de multe discutii in cadrul echipei si la numeroase conflicte, mai ales intre Emy si Cezar Juratoni.

Citeste si: Meci extrem de strans in jocul de IMUNITATE! Ce echipa trimite al doilea concurent la ELIMINARE

Spre surprinderea tuturor, cel de al doilea eliminat a fost Mihai Onicas.

In urma clasamentului facut deja de public, cel care a avut mai putine voturi a parasit competitia, iar acela a fost Mihai Onicas. 

Asiana a izbucnit imediat in plans in momentul in care a aflat ca Mihai Onicas a fost eliminat de la ''Survivor Romania''. 

Citeste si: Tensiuni maxime in echipa Faimosilor! Emy, scoasa din sarite: ''Ma, baiatule, nu vezi ca te descompui pe traseu''

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

''Este si un sacrificiu Dan, noi sportivii de perfomanta intelegem cel mai bine acest lucru. Cand vine momentul sa iti asumi ceva trebui sa iti asumi, sa fi barbat si sa pleci cu capul sus, ca ai facut si ai dat tot ce ai avut mai bun si nu am facut-o niciodata in interes personal, am facut-o in interesul grupului. Nu am jignit pe nimeni, am incercat sa nu jignesc, sa incurajez, sa vorbesc cat mai frumos chiar si in momentele grele'', a spus Mihai Onicas. 

Urmariti totul in materialul video de mai jos: