Raluca Munte le cere ajutorul prietenilor de pe instagram: "Vă rog frumos să mă ajutați, efectiv sunt disperată." Ce a pățit fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Autor: B.H.

După ce a participat la "Puterea Dragostei", Raluca Munte și-a creat o comunitate pe instagram, iar acum nu a ezitat să ceară ajutorul prietenilor virtuali. Ce a pățit?

Raluca Munte este foarte activă pe rețelele de socializare și împărtășește cu cei care o urmăresc în online atât momentele frumoase, cât și problemele cu care se confruntă în fiecare zi.

Citeste si: Andreea Oprică și-a cerut iertare. Mesajul postat pe instagram: "În Postul Paștelui..."

Raluca Munte le cere ajutorul prietenilor de pe instagram: "Vă rog frumos să mă ajutați, efectiv sunt disperată." Ce a pățit fosta concurentă de la "Puterea Dragostei"?

Acum, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a fost nevoită să le ceară ajutorul prietenilor de pe instagram. Pentru că stă mai mult acasă în această perioadă, respectând astfel regulile impuse de autorități, Raluca Munte a dezvăluit că s-a îngrășat câteva kilograme, astfel că s-a apucat serios de sport și dietă.

Citeste si: Andy si Ella, cuplu bomba! Andreea Pirui a detonat bomba la "Puterea dragostei"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Exercițiile fizice făcute acasă par să îi fi pus mari probleme Ralucăi Munte, după cum chiar ea a povestit într-un story pe instagram. Fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" le-a dezvăluit celor ce o urmăresc că se confruntă cu dureri puternice din cauza unui junghi intercostal. După ce a încercat toate variantele posibile pentru a scăpa de disconfort, Raluca Munte a decis să le ceară sfatul internauților.

"Simt că înnebunesc de durere. Ieri, după ce am terminat sportul, seara, după câteva ore, am simțit că am un junghi intercostal. Nu mă mai lasă durerea, nu mă pot mișca nici în stânga, nici în dreapta. Parcă cineva bagă un cuțit în mine. Dacă aveți sfaturi, recomandări, ce ar trebui să fac în această situație, vă rog frumos să mă ajutați, efectiv sunt disperată.

Nu știu ce pot să iau ca să calmez durerea.", a spus Raluca Munte.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, în depresie din cauza lui Livian! "O să şterg pozele...."

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.