Comanda cartea ,,Inainte sa te cunosc”, iar LIBREX face cinste cu transportul!

Author: O.P.

Primavara aceasta ar fi trebuit sa fie una frumoasa, in care sa ne bucuram de razele soarelui, de natura, de plimbari lungi, escapade la munte, sa ne facem planuri pentru mini-vacanta de Paste si pentru vara. In schimb, din cauza Pandemiei de Coronavirus, pentru sanatatea noastra, trebuie sa stam in casa si sa ne gandim ca anul viitor vom putea sa ne bucuram si mai mult de primavara. Este important sa respectam indicatiile autoritatilor pentru a ne proteja si pentru a-i proteja si pe cei din jur. Daca poti lucra de acasa, te sfatuim sa nu iesi decat pentru cumparaturi si incearca pe cat posibil sa limitezi aceste iesiri (cumpara pentru una sau doua saptamani). Nu te baza pe faptul ca esti tanar sau sanatos, pentru ca este un virus despre care nu se stie prea multe si niciodata nu poti sti starea ta de sanatate exacta. 

Stim ca nu este simplu sa stai in casa, mai ales cand vremea este atat de frumoasa, insa incearca sa iti ocupi timpul cu diferite activitati. Fa curatenie in casa si decoreaza-o cum iti doresti! Poti sa iti reorganizezi garderoba, sa incepi sa faci sport de acasa, sa inveti o limba straina, de ce nu, sa inveti sa dansezi, sa urmaresti serialele preferate si bineinteles, sa citesti. Iti garantam ca daca vei citi, timpul va trece mult mai repede. In plus, este o activitate care nu doar te va relaxa, dar de pe urma careia vei avea doar beneficii: iti vei mentine mintea sanatoasa, iti vei imbogati vocabularul, vei afla lucruri noi. 

In cazul in care nu mai stii ce sa citesti, vrem sa iti recomandam un roman foarte popular, indragit de milioane de oameni si care a fost ecranizat: Inainte sa te cunosc, de Jojo Moyes. Este un roman de dragoste, insa nu spune ,,nu” inainte sa ii acorzi macar o sansa. Cartea a fost vanduta in peste 6 milioane de exemplare, asa ca exista mari sanse sa iti placa si tie! 

Inainte de a-ti da cateva detalii despre carte, trebuie sa iti spunem ca o poti comanda online de la LIBREX, singura librarie online din Romania ce ofera transport gratuit la fiecare comanda, indiferent de valoarea ei. In felul acesta, vor sa rasplateasca toate persoanele care stau acasa pentru a se proteja (si pentru a-i proteja pe cei din jur) si sa le ofere posibilitatea de a citi cat mai mult in perioada aceasta, fara a plati transport. In plus, multe dintre titluri au si preturi speciale, asa ca iti recomandam sa profiti de aceste oferte! 

Revenind la cartea Inainte sa te cunosc, trebuie sa stii ca este un altfel de roman de dragoste. Nu te astepta la un final asa cum ti l-ai fi dorit si nici la prea mult romantism. De fapt, cartea vrea sa prezinte o poveste de dragoste asa cum este ea in realitate, o poveste pe care fiecare dintre noi o poate trai la un moment dat. Este vorba despre o tanara cu o viata normala, destul de previzibila, cu un loc de munca obisnuit (lucra la o ceainarie) si care are unele dubii in legatura cu dragostea pentru iubitul ei. Desi traia o viata aparent linistita, totul se va schimba pentru eroina acestei carti, in momentul in care il va cunoaste pe ,,el”. 

Nu vrem sa iti dam mai multe detalii, deoarece vrem sa te lasam pe tine sa descoperi aceasta carte. Iti garantam ca nu este deloc cum te-ai fi asteptat! 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.