Simina a recunoscut totul: "L-am mințit pe Alex" Ce motiv a avut?

Autor: B.H.

Simina și Alex Zănoagă au devenit părinți pentru prima oară și la doar câteva zile de la fericitul eveniment, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a dezvăluit că și-a mințit soțul. Ce motiv a avut?

De când a venit pe lume bebelușul lor, Simina și Alex Zănoagă trăiesc cea mai frumoasă perioadă. Micuțul Dominic se bucură de toată atenția celor doi, ambii părinți făcând eforturi pentru a se descurca cât mai bine în noul rol.

Citeste si: Jador, surpriză de proporții pentru surioara lui. Micuța a amuțit când a văzut cadoul

Simina a recunoscut totul: "L-am mințit pe Alex" Ce motiv a avut?

Pentru că a primit foarte multe întrebări legate de momentul în care a devenit mamă, Simina a decis să facă un vlog în care să povestească totul de la început: cum a aflat că e însărcinată, când a aflat sexul bebelușului sau cum a decurs nașterea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Livian, Philip, Marius si Gabriel, schimbare socanta de look! Cum au aparut in emisiune

Pe lângă alte detalii, Simina a recunoscut că inițial și-a mințit soțul, spunându-i că vor avea o fetiță, totul pentru a-i vedea reacția. Cu toate că a încercat să îl inducă în eroare pe Alex, acesta a fost convins încă de la început că vor avea un băiețel, astfel că minciuna Siminei nu a avut succes.

"Am aflat că avem băiețel la triplu test, adică la 4 luni și jumătate. Eu l-am mințit pe soțul meu, Alex, că avem fetiță ca să îi văd reacția, dar el a zis de la început că o să avem băiețel și a avut dreptate. Bineînțeles că cel mai bucuros și cel mai fericit a fost Alex atunci când a aflat că avem băiețel, dar și eu, 100% pentru că și eu îmi doream tot băiețel.

(...) Alex a reușit să facă un băiat. Am născut la 38 de săptămâni, prin cezariană pentru că am avut probleme. Cordonul copilașului era înfășurat în jurul gâtului și am ales să nasc prin cezariană în primul rând d-asta și în al doilea rând pentru că știam că atunci când naști natural copilașul se chinuie și nu voiam să se chinuie și el, voiam să ma chinui doar eu, să mă recuperez singură și să fie totul bine."
, a povestit Simina într-un vlog postat pe Youtube.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei nu mai vrea să fie cu Bianca: „M-a făcut să nu mai fiu eu”

 


Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, vineri, începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.