Horoscop 21 aprilie. Începe o zi agitată pentru această zodie!

Autor: B.H.

Horoscop 21 aprilie. După mai multe zile de relaxare, nativii dintr-o zodie se trezesc la realitate. Îi așteaptă o zi încărcată, plină de nervi și în care stresul va atinge cote alarmante.

Horoscop 21 aprilie. Berbec

Îți asumi o serie de responsabilități, chiar dacă știi că nu le poți duce la capăt. Nu te baza pe noroc, mai ales dacă este vorba despre lucruri foarte importante. Riști să intri în probleme serioase și să îți complici viața inutil.

Horoscop 21 aprilie. Taur

Contextul astral favorizează împăcările și discuțiile care duc la rezolvarea anumitor conflicte.

Astfel, dacă nu ai reușit să faci pace cu cei din jur înainte pe Paște, încă nu e târziu să te ocupi de acest aspect.

Citeste si: Când ar putea fi redeschise mall-urile din România? Anunțul făcut de ministrul Sănătății

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 21 aprilie. Gemeni

Îți dai seama astăzi că le-ai acordat prea multă încredere unor persoane care nu meritau acest lucru. Ar fi bine ca pe viitor să nu te mai grăbești și să analizezi lucrurile mai în detaliu, mai ales în cazul celor pe care nu îi cunoști atât de bine.

Horoscop 21 aprilie. Rac

Primești vești bune legate de sectorul vieții profesionale.

Poate fi vorba despre o nouă ofertă de job sau despre o avansare în cadrul companiei pentru care lucrezi. Cert e că tu vei avea doar de câștigat.

Horoscop 21 aprilie. Leu

Astăzi vei învăța că totul are un preț și că, uneori, e nevoie de sacrificii mari pentru a obține anumite lucruri. Te trezești la realitate și îți dai seama că ai nevoie de ajutorul celor din jur.

Horoscop 21 aprilie. Fecioara

Te confrunți cu probleme de sănătate astăzi, poate și din cauza unor excese pe care le-ai făcut în perioada sărbătorilor. O cură de detoxifiere te-ar putea ajuta să scapi rapid de disconfort.

Citeste si: Marcel Vela, anunț în a doua zi de Paște: "O acțiune pe care o pregătesc special pentru..."

Horoscop 21 aprilie. Balanta

Ai crezut că zilele libere petrecute alături de cei dragi te vor ajuta să îți pui ordine în gânduri și să scapi de probleme, dar se pare că situația nu e deloc în favoarea ta. Ai parte de o zi stresantă, în care te vei confrunta cu situații mai puțin plăcute. Foarte mulți nervi și multă agitație, cam așa ar putea fi rezumată această zi pentru tine.

Horoscop 21 aprilie. Scorpion

Astăzi ai tendința de a vedea doar lucrurile care îți plac și care te avantajează, chiar dacă situația în care ești nu e una tocmai roz. Să fugi de probleme și de responsabilități nu este o soluție, astfel că ar fi de preferat să îți schimbi atitudinea.

Horoscop 21 aprilie. Sagetator

O persoană din familie reușește să te emoționeze astăzi, mai ales că traversezi o perioadă destul de instabilă din punct de vedere afectiv. Nu te vei putea controla și îți vei pune sufletul pe tavă.

Horoscop 21 aprilie. Capricorn

Au loc schimbări la locul de muncă, dar nimeni nu te-a anunțat de acest lucru, ceea ce te deranjează foarte tare. A venit momentul să ceri explicații și să afli motivul pentru care ți-a fost ascuns adevărul.

Horoscop 21 aprilie. Varsator

Reușești să intri în posesia unei sume de bani pe care trebuia să o încasezi înainte de Paște, iar asta te ajută să atenuezi cheltuielile pe care le-ai făcut înainte de sărbători.

Horoscop 21 aprilie. Pesti

Parcă trăiești un vis din care nu mai vrei să te trezești, având în vedere că relația cu persoana iubită merge ca pe roate. Orice ar fi, încearcă să nu grăbești lucrurile. E o greșeală pe care o faci de fiecare dată și care te-a făcut să pierzi mult de-a lungul timpului.

Citeste si: Horoscop rune 20-26 aprilie 2020. Două zodii au o săptămână de nebuloasă, proba de încercare pentru anul acesta

 

Taguri: