Robert Negoita, amendat cu 10.000 de lei pentru incalcarea Ordonantei Militare

Autor: L.S.
Actualizat: 25 ian 2021, 23:35

Primarul Robert Negoita si partenera sa au fost amendati cu cate 10.000 de lei de catre politistii din Bucuresti, dupa ce s-au plimbat cu bicicletele in Parcul IOR.

" Avand in vedere imaginile difuzate ieri, 19.04.2020, in spatiul virtual, facem urmatoarea precizare: Politia Capitalei s-a sesizat din oficiu, iar cele doua persoane au fost sanctionate contraventional, pentru incalcarea prevederilor Ordonantelor Militare, cu suma de 10.000 lei fiecare", a transmis, luni, Politia Capitalei.

Primarul Sectorului 3 Robert Negoita a postat, luni dimineata, o imagine cu el pe teren, la santierul parcarii subterane de pe Bulevardul Decebal, dupa ce, cu o zi in urma, prezenta sa pe bicicleta alaturi de partenera, in Parcul IOR, desi parcurile sunt oficial inchise, a provocat critici vehemente, iar explicatiile

conform carora verifica mentenanta parcului nu au parut sa convinga.

Robert Negoita a fost filmat in ziua de Paste, de catre o bucuresteanca, in timp ce se plimba cu bicicleta prin parc, acest lucru fiind ilegal. Alaturi de edil se afla partenera acestuia, iar edilul a motivat ca se aflau in parc in interes de serviciu si ca urma sa hraneasca pasarile.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alexandru Rafila, anunț important. Ce se poate întâmpla după 15 mai?

Citeste si: Ordonanța Militară nr. 10 schimbă tot! Ce interdicții și restricții ar putea intra în vigoare de săptămâna viitoare

Citeste si: Când ar putea românii să iasă la muncă fără restricții! Mesajul lui Adrian Streinu-Cercel