Parintele Constantin Necula, despre adevaratul mesaj de Paste: "Un suflet ranit de frica nu poate lupta cu moartea!"

Autor: L.S.

Parintele Constantin Necula este de parere ca sufletele noatre au nevoie de o transfuzie de curaj si transmite un mesaj despre situatia actuala din Romania

Parintele Constantin Necula a scris un mesaj public, in care vorbeste despre situatia actuala din Romania:

Orice viroză, acum, ne creează un scenariu întreg! Trebuie să fim atenți. Un suflet rănit de frică nu poate lupta cu moartea! Sufletelor noastre le trebuie o transfuzie de curaj. Nicio altă instituție din România, zic eu, după ce am studiat corect, timp de patru săptămâni acest aspect, nu le poate spune românilor 'Curaj!', dacă n-are curaj ea însăși cu ceea ce face.

M-am uitat la Paștele fraților catolici, evangheliști etc... mesajul a fost același: Nu vă temeți! Esența aceasta este: orice amenințare cu lucruri care ucid este extrem de periculoasă în perioada aceasta. Pandemia va trece, dar sufletele acestea vor trebui să supraviețuiească mai departe. Ne vom vindeca de coronavirus, dar nu de indolență, de nesimțire și de prostie, din nefericire.” Părintele Constantin Necula

Citeste si: Preotul Necula, mesaj pentru romani: Postul Patelui nu e o privare de mancare sau bautura

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Parintele Constantin Necula despre boala si durere: "Nu ţine suferinţa în tine. Vorbeşte!"

Citeste si: Părintele Constantin Necula, despre incendiul de la Notre-Dame: „Dacă a rămas Crucea, înseamnă că Franța merge mai departe”

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.