Andreea Oprica l-a injurat pe Andy si a amenintat-o pe Ella. Ce reactie a avut Andy: "Te-ai facut singura de ras"

Autor: L.S.
Actualizat: 22 apr 2020, 11:30

Andreea Oprica si Andy sunt intr-un conflict continuu, dupa ce au descoperit ca nu sunt deloc pe aceeasi lungime de unda. Cine e marul discordiei?

Andreea Oprica si Andy de la Puterea dragostei isi fac reprosuri si se contreaza ori de cate ori sunt in contact. Cei doi se resping puternic, desi Oprica a fost cea care a pledat pentru venirea lui Andy in casa. Ea a spus ca doreste sa il cunoasca pe tanarul brailean si ca il place, insa lucrurile s-au schimbat radical.

Andy vrea ca Oprica sa ii ceara scuze, dupa ce a aflat ca ea l-ar fi injurat, insa Oprica nu gaseste ca ar avea vreun motiv sa se scuze si chiar sustine ca a fost provocata si s-a

enervat.

"Te-am injurat pentru ca incerci sa ma provoci!", ia raspuns Oprica, recunoscand ca nu a avut cele mai frumoase cuvinte la adresa lui.

Care e motivul real al conflictului celor doi?

Ella pare sa fie marul iscordiei in conflictul dintre Oprica si Andy, mai ales ca se vorbeste ca Ella l-ar fi sunat plangand pe Andy, in timp ce erau la hotel si i-a spus ca Oprica a amenintat-o.

"Sa ma eviti si nici sa nu ma saluti! Eu am o varsta si nu vreau sa ma fac de ras pe la tv. Mi-am dat seama ca noi doi nu...", a spus Oprica, dupa ce Andy a pus-o sa-si ceara scuze.

" Dar tu te-ai facut deja e ras!", i-a replicat Andy. "Spuneai aseara ca a mai venit un dusman!"

" Da, esti dusman pentru mine!", i-a raspuns Andreea Oprica.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata materialul video care a surprins discutia aprinsa dintre Andy si Oprica

Ramane de vazut cum vor evolua lucrurile intre cei doi in casa dragostei, insa este cert ca Oprica si Andy nu vor fi niciodata un cuplu.

Citeste si: Casa baietilor, devastata! Imagini uluitoare la "Puterea dragostei" VIDEO

Citeste si: Catalin a spus tot adevarul despre bataia primita: "Am auzit ca sunt la Reanimare"

Citeste si: Berna a plans in hohote! Ce disputa a avut cu Philip, dupa ce au anuntat despartirea

 

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.