Alice, eliminata de la “Survivor Romania”. Anunt soc facut de Dan Cruceru, prezentatorul show-ului

Autor: O.P.

Ambele jocuri de imunitate ale saptamanii au fost pierdute de Razboinici, cei care si-au trimis doua fete la nominalizare: Lola si Alice.

Cea din urma  razboinica, accidentata, a parasit, cu lacrimi in ochi competitia  Survivor Romania.

“Am invatat sa apreciez viata, este mult mai frumoasa  decat o consideram eu. Apreciez si ca stau pe acest scaun.(...) Abia  astept sa ajung la ai mei, sa le povestesc. Nu am regrete, cred ca totul  se intampla cu un scop si atunci cand trebuie sa pleci, pleci", au fost  ultimele cuvinte adresate de razboinica intr-un consiliu Survivor Romania.

Tensiunile au atins cote de neimaginat in randul concurentilor, Ema  Huruiala fiind la un pas sa-l loveasca pe coechipierul sau, Andrei  Ciobanu, intr-un conflict izbucnit spontan dupa joc. Profesorul de canto  a spus ca razboinica este afectata de plecarea lui Cristian Ionita, 

insinuand o apropiere mai mare intre cei doi, ceea ce a scos-o din minti  pe aceasta.

 

“Tu poti sa-mi distrugi familia. Cu afirmatiile tale stupide!", a  strigat Ema care a fost cu greu stapanita de colegii ei.

Conflictul pare sa fie la ordinea zilei in Survivor Romania. Concurentii se  cearta in propria echipa sau cu adversarii, aruncandu-si cuvinte grele  si amenintari menite sa ii destabilizeze psihic. Aseara a fos randul sa  se "ciocneasca" doua pietre tari; Emy Alupei si Iancu Sterp.

Jignirile,  acuzatiile si tipetele celor doi au zguduit linistea junglei dominicane. Lupta pentru marele premiu se poarta pe toate fronturile.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ai facut misto de mine!" a urlat faimoasa catre razboinic, a carui  replica nu a intarziat sa apara: "<Nu poti, nu esti in stare>, iti dau  la psihic!"

Ce ii asteapta pe concurenti: Patru meciuri de imunitate si doua eliminari pe saptamana

Dan Cruceru a facut anuntul bomba. Concurentii au ramas fara cuvinte  cand au aflat cu ce se vor confrunta in urmatoarea perioada.

" Acesta a fost cel mai usor consiliu, comparand cu ceea ce urmeaza. De  saptamana viitoare vom avea patru meciuri pentru imunitate, patru  nominalizati, consilii dupa fiecare meci si doi eliminati pe saptamana,  cate unul la doua zile. Stiu ca sunteti sleiti de puteri si ca ati 

indurat multe, dar cautati cumva sa faceti fata si la marele greu ce  urmeaza".

Cine va parasi concursul si cum vor reusi concurentii sa  faca fata jocului psihologic aflati urmarind o noua editie "Survivor Romania”,  sambata, incepand cu ora 20.00, la Kanal D.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.