Andreea Mantea a scos la iveala adevaratul motiv al scandalului dintre Oprica si Ella. Oprica a recunoscut

Autor: L.S.
Actualizat: 22 apr 2020, 18:45

Andreea Oprica, Ella si Andy sunt intr-un triunghi periculos, iar scandalul dintre cei trei ia intorsaturi incredibile. Ce a scos la iveala Andreea Mantea.

Andreea Oprica ar putea sa fie invinuita pentru reactiile ei vulcanice, pentru vocabularul ei nu tocmai decent, insa in conflictul ei cu Andy si Ella, Oprica nu este singura vinovata.

Andreea Mantea, prezentatoarea Puterea dragostei, a reusit sa scoata la iveala adevaratul motiv al acandalului dintre cei trei.

Andreea Oprica a jignit-o si a amenintat-o pe Ella, dupa ce aceasta a fost apropiata de Andy, cel pe care oprica il placea si pentru care ea a pledat sa revina in casa dragostei.

Ella a atacat-o pe Oprica, fara nicio legatura cu Andy, dupa cum Oprica spune, iar acest lucru a aprins conflictul dintre cele doua fete, Oprica sustine ca Ella se baga in toate cuplurile de cand a revenit in casa si se pare ca asta a facut Ella si in ce priveste posibila relatie dintre Oprica si Andy.

Pe de alta parte, Andy i-ar fi dat sperante false Andreei Oprica prin mesaje trimise pe telefon si comportament flirtant in afara filmarilor.

Orica a spus chiar ca Andy ar fi "tras" de ea pe holuri, ceea ce a facut-o pe ea sa creada ca si el o place.

Lucrurile au degenerat destul de tare, iar cei trei nu mai gasesc nicio rezolvare, iar cuvintele grele si jignirile sunt tot ce mai presupune contactele dintre ei.

Andreea Mantea l-a indemnat pe Andy sa stea de vorba cu Oprica si sa lamureasca lucrurile, insa concurentul spune ca nu se poate vorbi cu ea.

Oprica spune ca Andy nu isi asuma, ceea ce dovedeste ca nu este barbat, deci nu o merita pe ea.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ella se simte si ea afectata de cele intamplate si spune ca ea nu are nicio vina ca a avut de facut un dans cu Andy, ca pedeapsa si ca ea nu intentiona sa il seduca pe concurent.

Citeste si: Surpriza: Gabriel, declaratie de dragoste catre Daiana. Cum i-a raspuns bruneta, cand concurentul si-a pus sufletul pe tava

Citeste si: Pe cine a sunat Andy de la hotel? Marius e gelos: "Asta te-a sunat pe tine aseara sau pe Ella?"

Citeste si: Andreea Oprica l-a injurat pe Andy si a amenintat-o pe Ella. Ce reactie a avut Andy: "Te-ai facut singura de ras"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.