Felicitari! Andra Volos este insarcinata? Primele imagini cu burtica de gravida!

Autor: O.P.
Actualizat: 23 apr 2020, 11:19

Andra Volos si Bogdan Mocanu formeaza unul dintre cele mai iubite si sustinute cupluri din casa ''Puterea dragostei''.

Cei doi au iesit din emisiune pentru a-si trai povestea de dragoste in afara casei. Acestia s-au mutat impreuna si par mai fericiti ca oricand. Desi stau destul de mult timp separati, acestia nu ezita sa isi arate iubirea de cate ori au ocazia. 

Citeste si: Cum arata Simina la doua saptamani dupa ce a nascut? Poza neretusata in care i se vad kilogramele in plus

In ultima fotografie postata de Andra Volos, fanii au observat un detaliu extrem de delicat. In comentarii fanii au intrebat-o daca este insarcinata. 

''Esti insarcinata?/ Se vede burtica'', sunt doar cateva dintre comentariile primite de Andra la fotografie. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Andra nu a raspuns la intrebare, insa cu siguranta, daca este insarcinata nu va putea tine asta ascuns de ochii lumii pentru mult timp. 

Citeste si: Ce se intampla cu nuntile dupa data de 15 mai: anuntul facut de Marcel Vela

S-a tuns scurt și noul look i se potrivește de minune. Cum arată Andra Voloș acum?

Părul ei lung și plin de volum ar putea stârni invidia oricărei doamne sau domnișoare, dar se pare că în realitate, Andra Voloș apelează la extensii pentru a obține o lungime mai mare a firului de păr.

Într-un story postat pe contul personal de instagram, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" a afișat un look pe care rar îl putem vedea. Se pare că părul ei este destul de scurt, aceasta optând pentru un bob lung.

Tunsoarea o avantajează și îi scoate în evidență trăsăturile, chiar dacă se întâmplă de puține ori ca Andra Voloș să se lase fotografiată astfel.