Metrorex a făcut anunțul. O angajată a fost diagnosticată cu coronavirus

Autor: B.H.
Actualizat: 26 ian 2021, 00:50

Prin intermediul unui comunicat oficial, Metrorex a anunțat că o angajată a companiei a fost depistată cu coronavirus. În ce sector își desfășoară activitatea?

Metrorex a anunțat public că o angajată a fost depistată pozitiv cu COVID-19, confirmarea diagnosticului venind în seara zilei de 22.04.2020.

Femeia ar fi luat virusul de la soțul acesteia, diagnosticat și el cu COVID-19.

Citeste si: Avertisment dat de Traian Basescu: ce se va intampla daca Romania renunta la restrictii din 15 mai

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Metrorex a făcut anunțul. O angajată a fost diagnosticată cu coronavirus

Metrorex a ținut să dea asigurări că nu există niciun pericol pentru călători, având în vedere că femeia diagnosticată cu coronavirus își desfășoară activitatea în cadrul Biroului Achiziții, Servicii și Lucrări, sediul central. Colegii cu care femeia a intrat în contact vor intra în izolare, iar locul în care și-a desfășurat activitatea va fi dezinfectat.

Citeste si: Anuntul oficial al lui Ludovic Orban: cum vom putea circula pe strada din 15 mai

"Metrorex informeaza ca in seara zilei de 22.04.2020, o angajata Metrorex ce isi desfasoara activitatea in cadrul Biroului Achizitii, Servicii si Lucrari, sediul central, a fost confirmata pozitiv cu noul Coronavirus, fiind contact direct cu sotul acesteia care a fost testat si confirmat anterior bolnav pozitiv.

Persoana in cauza este de sex feminin, cu varsta de 40 de ani. Prin specificul functiei, angajata nu are contact de niciun fel cu calatorii. In seara zilei de 22.04.2020, aceasta si-a anuntat sefii ierarhici ca a fost testata si confirmata pozitiv. Precizam ca incepand cu data de 14.04.2020, angajata Metrorex se afla in concediu de odihna. Colegii acesteia, cu care a intrat in contact vor intra in izolare, iar locul de munca unde isi desfasura activitatea este dezinfectat.            

In conformitate cu prevederile legale, Metrorex a anuntat autoritatile competente in vederea adoptarii masurilor ce se impun in astfel de cazuri.", se arată în comunicatul postat pe site-ul Metrorex.

Citeste si: Veste bună pentru părinți. Vor avea zile libere pentru a sta cu copiii