Ultima ora! Profesorul Streinu-Cercel, demis de Nelu Tătaru din comisia anti-COVID

Autor: O.P.

În urmă cu scurt timp, Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că la demis pe Adrian Streinu-Cercel de la șefia Comisiei de management clinic și epidemiologic COVID-19.

Este știrea zilei! Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat în urmă cu doar câteva momente că Adrian Streinu Cercel, cel ce se afla la șefia Comisiei de management clinic și epidemiologic al COVID-19 a fost demis! 

Aceasta va fi înlocuit cu Adrian Pistol, direct la Institutul Național de Sănătate Publică.

Decizia a fost luată imediat după ce Streinu Cercel a hotorât să creeze un plan de izolare al tuturor cetățenilor cu vârste peste 65 ani. 

Citeste si: În vreme de pandemie, avem interzis la călătorie! Ce fac Andreea și George în izolare și care sunt cele mai aventuroase momente din cadrul "ROventura", vedeți sâmbătă, de la ora 15:00, la Kanal D!

„Nu am putut fi de acord cu dânsul (n.r referitor la planul de izolare totală a persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani).

Decizia a fost de a-l demite din Comisia științifică de la nivelul ministerului”
, a spus ministrul Nelu Tătaru, care a precizat că l-a informat pe Adrian Streinu Cercel de măsura luată.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Autoritatile sunt in alerta: s-a descoperit un nou focar de infectie cu coronavirus in Romania! Ce zona este afectata

Vă reamintim că, medicul Adrian Streinu-Cercel demis astăzi este manager de 19 ani al Institutului Național de Boli Infecțioase ”Matei Balș”, iar în luna ianuarie a declarat că virusul din China nu va ajunge în România, nefiind niciun pericol pentru țara noastră. 

„Focarul este un punctişor pe harta Chinei. Riscul ca virusul să ajungă în România este substanţial redus”, spunea el în urmă cu 3 luni! 

Citeste si: Anuntul oficial al lui Ludovic Orban: cum vom putea circula pe strada din 15 mai