Avem noi, românii, o înclinație spre exagerări culinare. Mai ales de sărbători. Să cumpărăm și preparăm mai mult decât știm sigur că vom consuma. Ca mai apoi să aruncăm. Stop risipei alimentare!
Iată ce poți face din cozonacul rămas de la Paște
Dacă ți-a rămas un panettone neînceput, forma lui este perfectă pentru a-l transforma într-un tort delicios. Și dacă ai în familie, mâine, un sărbătorit (Sf.
Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta
Ai nevoie de: un panettone, două plicuri de praf de budincă de vanilie, un litru de lapte, fructe din compot (ananas, piersici, pere, caise etc), zahăr, un plic de glazură pentru torturi sau gelatină roșie.
Cum procedezi
Tai panettone pe orizontală, în felii de cam două degete grosime. Renunți la „capac' dacă este bombat și vrei ca tortul să aibă forma clasică. Dar nu obligatoriu. Este alegerea ta dacă vrei ca tortul să aibă aspect de mușuroi.
Citește continuarea pe avantaje.ro