Bianca si-a deschis sufletul: "Iertare ca nu ti-am ascultat sfaturile!

Autor: L.S.
Actualizat: 24 apr 2020, 17:12

Bianca de la Puterea dragostei si-a deschis sufletul si a transmis un mesaj parintilor ei, in special tatalui ei. Iata ce a spus concurenta.

Bianca a transmis un mesaj emotionant parintilor ei si fratilor, atunci cand a fost invitata in Camera Rosie, de unde a avut ocazia sa le spuna celor de acasa cateva cuvinte.

Concurenta Puterea dragostei este departe de familia ei de un an de zile, iar dorul de casa o copleseste adesea, dupa cum chiar ea recunoste. Si ingrijorarea pentru vremurile grele prin care trecem cu totii o afecteaza pe Bianca, iar tanara si-a deschis sufletul intr-un mesaj emotionant:

" Mi-e tare dor de voi! Nu stiu cum sa incep. Cu mama vorbesc mai des! O sa fie un mesaj special pentru tata! Gandurile mele dintr-un an, de cand nu ne-am vazut sunt cumva neasteptat de multe! Mi se pare ca sunt aici de o eternitate! Ma bucur ca sunt ei bine. Ii visez si asta ma face sa imi treaca din dor.

Mi-as dori sa imi petrec o zi cu ei! Le doresc din suflet pace si liniste. Multumesc tata pentru modul in care m-ai crescut! Imi pare rau ca nu te-am ascultat si pentru tot ce am facut. Nu am fost un copil prea cuminte si sper sa ma ierte! Mi s-au deschis ochii acum si sunt omul care sunt acum! Ii sfatuiesc pe adolescenti sa asculte sfaturile parintilor! Parintii ne vor binele! Mi-e foarte dor de ei.
Noroc ca e Livian aici! Imi aminteste de tata si ma bucur ca e asa de autoritar cu mine! Sper ca ai mei sa treaca cu bine peste aceasta perioada grea!"
, a spus Bianca.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Iata mesajul integral al Biancai:

Citeste si: Mai rar asa ceva! Cui i-a transmis Gabriel cele mai emotionante cuvinte: "Am mai gresit si eu, mami, tati! O sa fiu alaturi e voi toata viata mea!"

Citeste si: Catalin si Andy, pusi la zid de concurentii Puterea dragostei: "Astia fac orice pentru bani!"

Citeste si: Scandal monstru intre fete! Ligi e acuzata ca ia partea cui nu trebuie! "Esti indragostita de ciobanul ala? Ii cade acidul din fata"

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.