Cine este misterioasa soție a lui Kim Jong Un! Coreea de Nord a încercat să îi țină trecutul ascuns

Autor: O.P.

Cine este femeia cu care își împarte viața dictatorul nord coreean?

Este doar una dintre întrebările pe care oamenii și le pun în aceste zile, când s-a tot vorbit despre problemele de sănătate ale liderului de la Phenian.

Nu se știu foarte multe lucruri despre soția lui Kim Jong Un și chiar și lucrurile pe care le știm s-ar putea să nu fie adevărate. 

Citeste si: Anuntul lui Raed Arafat: ce restrictii raman valabile in Romania dupa 15 mai

Cine este soția lui Kim Jong Un

Se crede că dictatorul nord coreean s-a căsătorit în 2009, cu o tânără pe nume Ri Sol-ju, scrie Mirror. Există suficiente bănuieli că acesta nu ar fi numele ei adevărat și există îndoieli și în privința vârstei Primei Doamne a Coreei de Nord. Unele rapoarte informează că are 30 de ani, altele că are cel puțin 35 de ani.

Se mai crede că Ri Sol-ju este fiica unei mame ginecologist și a unui tată care face parte din elita selectă a Coreei de Nord. Ar fi studiat canto în China și se crede chiar că a făcut parte dintr-un grup de majorete în anul 2005.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Dupa coronavirus, o alta epidemie loveste Romania! Anuntul facut de Nelu Tataru: "Sunt 20.000 de cazuri si 64 de decese"

Coreea de Nord i-a șters trecutul Primei Doamne de la Phenian

Oficialii din Coreea de Nord ar fi încercat să șteargă trecutul lui Ri Sol-ju, care ar fi avut chiar o carieră muzicală la un moment dat.

Mai exact, ar fi confiscat CD-uri cu piesele ei și le-ar fi retras cu totul de pe piață.

Totuși, chiar dacă pare greu de crezut, Ri Sol-ju este o norocoasă- sau cel puțin pe cât de norocoasă poate fi o soție de dictator în Coreea de Nord. Este prima femeie cu acest rol care a primit titlul de „Respectată Primă Doamnă” și are o prezență publică mult mai semnificativă decât predecesoarele ei, semn că Kim Jong Un încearcă să lase anumite tradiții în urmă.

Kim Jogn Un și Ri Sol-ju ar avea trei copii împreună.

Citeste si: Kim Jong Un ar fi murit sau s-ar afla în ”stare vegetativă” în urma unei operaţii, scriu publicaţii asiatice

Citeste si: Kim Jong Un ar fi murit sau s-ar afla în ”stare vegetativă” în urma unei operaţii, scriu publicaţii asiatice