Maria Ghiorghiu este în doliu: ''Te vom plânge cu lacrimi de sânge toată viața”

Autor: O.P.
Actualizat: 27 apr 2020, 13:53

Durere fără margini pentru Maria Ghiorghiu. Celebra prezicătoare este în doliu, după ce nepotul său s-a stins din viață la doar 34 de ani!

Maria Ghiorghiu este îngenuncheată de durere. Cunoscuta clarvăzătoare a făcut astăzi un anunț sumbru pe pagina sa de Facebook. Prezicătoarea a pierdut un suflet drag, nepotul său la care ținea extrem de mult.

Potrivit spuselor Mariei Ghiorghiu, nepotul său a murit după ce a suferit un infarct.

Citeste si: Alexandru Rafila, anunt de ultima ora. Ce se intampla in Romania peste 4 zile: "Vom vedea atunci daca..."

„Astăzi a plecat prea devreme dintre noi nepotul meu IONUȚ MIHALCEA stabilit în Italia, băiatul fratelui meu mai mare.

Avea doar 34 de ani!

Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace suflet bun și drag, iar pe ai tăi părinți să-i întarească. Tu ești al doilea copil al lor pe care îl pierd! Primul,Vasilica avea doar 15 ani și a murit tot de inimă, acum câtiva ani.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu te vom uita niciodată!😢”, a scris Maria Ghiorghiu pe rețeaua de socializare.

Citeste si: Ce meserie a avut Simina de la ''Puterea dragostei'' inainte sa vina la emisiune? Putina lume stie din ce facea bani!

Îndurerată, Maria Ghiorghiu a mărturisit că nu va putea trece peste această pierdere niciodată și că îl va plânge toată viața pe nepotul său.

„Cu mare durere în inimile și în sufletele noastre, anunțăm trecerea în neființă, a dragului nostru băiat mai mare, Ionuț-Ciprian, astăzi în Italia.

Suntem profund îndurerați pentru tot restul vieții, pentru moartea fulgerătoare a fiului nostru drag! Nu te vom uita niciodată, băiatul nostru drag, ne-ai părăsit în floarea tinereții tale, fără a-ți lua rămas bun de la noi! Te vom plânge cu lacrimi de sânge toată viața. Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace, copilul nostru drag. Drum bun printre stele, dragul nostru băiat!😢😢😢 INFARCT !!!”, a mai scris prezicătoarea.

Citeste si: Bianca a ieșit din emisiune. Imaginile cu Livian au făcut-o să își piardă cumpătul: "Mai bine ies afară"