Elena a recunoscut! "E prima oara cand apelez la o strategie in Survivor Romania"!" A facut o strategie cu Ghita! Iata ce marturirisi a facut concurenta despre planul lor de eliminare a Asianei!

Autor: D.I.
Actualizat: 27 apr 2020, 20:56
video Foto(5)

Elena Ionescu a recunoscut imediat dupa eliminarea Asianei ca ea si Ghita au pus la cale o strategie pentru a nu dezechilibra echipa.

Ieri a fost disputat cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii, care s-a anuntat a fi una cruciala pentru ambele echipe.
Miza a fost una extrem de mare si de importanta. Pe langa idolul imunitatii, castigatorii se vor bucura de o recompensa suplimentara mult ravnita.

Dupa infrangerea suferita in cel de-al doilea joc de imunitate de astazi, Faimosii au purtat din nou discutii aprinse in camp.


In consiliu, Faimosii au decis ca cea de-a doua nominalizata, alaturi de Elena, sa fie Asiana.

In cele din urma, Dan Cruceru a consultat clasamentul tuturor concurentilor si a dat verdictul serii. Cea care a parasit competitia "Survivor Romania" a fost Asiana.

Citeste si: Asiana Peng a fost eliminata din competitia "Survivor Romania"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Primele reactii in tabara Faimosilor dupa pierderea celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii! Ce noi strategii se vor pune la cale! Pe cine vor nominaliza membrii echipei rosii in consiliu?


Dupa plecarea Asianei, Elena a purtat o discutie cu ceilalti Faimosi si a recunoscut ca a fost pentru prima data cand a apelat la o strategie alaturi de Ghita, cel care i-a fost pana acum cel mai mare dusman.
Iata ce marturisiri a facut Faimoasa: