Bianca, mesaj ingrijorator dupa despartirea de Livian: ''Inseamna ca trebuie sa-mi iau viata''

Autor: O.P.

Bianca este una dintre cele mai iubite concurente din casa ''Puterea dragostei''.

Ea si Livian s-au despartit dupa o relatie de 8 luni. Desi aceasta si-a dorit mult impacarea, Livian i-a spus acesteia ca nu mai este cale de intoarcere. 

Bianca este des criticata de fanii ei pentru trecutul pe care l-a avut. Aceasta a primit un comentariu de la un fan rautacios

Citeste si: Roxana și Turcu s-au despărțit definitiv. Când s-a produs ruptura și care este motivul?

''Sincer, mi-ar fi rusine sa ma mai arat in public'', este comentariul lasat de o fana. 

''Inseamna ca trebuie sa imi iau viata'', a scris Bianca. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca se consideră ținta răutăților, acuzând-o pe Berna că a vrut să o pună într-o lumină proastă. Astfel, cele două concurente au avut o discuție în contradictoriu, iar atunci când Berna i s-a adresat Biancăi folosind alintul "iubita", aceasta din urmă a reacționat dur: "Nu mă mai alinta așa, te rog frumos, că îmi vine să vomit".

Citeste si: Ce meserie a avut Simina de la ''Puterea dragostei'' inainte sa vina la emisiune? Putina lume stie din ce facea bani!

Bianca, ținta răutăților? Jigniri în casa fetelor: "Îmi vine să vomit!" De la ce a pornit conflictul?

Conflictul dintre Berna și Bianca a început după ce Berna i-ar fi propus Daianei să se mute în cameră cu ea. Gestul ei a deranjat-o foarte tare pe Bianca, considerând că la mijloc este vorba doar despre răutate.

Fiecare concurentă are propria ei variantă de adevăr, iar Daiana a mărturisit că s-a gândit pentru un moment să se mute în cameră cu Berna și să o lase singură pe Bianca, având în vedere că aceasta vrea tot

timpul să doarmă, ceea ce înseamnă că Daiana trebuie să fie atentă la fiecare mișcare pe care o face pentru a nu o deranja pe Bianca.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.