Despărțirea de Livian a dărâmat-o pe Bianca. Cum a fost surprinsă concurenta de la "Puterea Dragostei"?

Autor: B.H.

S-au despărțit în urmă cu mai multe luni, iar destrămarea relației a dărâmat-o pe Bianca. Cum a fost surprinsă?

Bianca este o persoană plină de viață și mereu cu zâmbetul pe buze, dar de când s-a despărțit de Livian, parcă este un alt om. 

Concurenta de la "Puterea Dragostei" a fost surprinsă într-o ipostază care dovedește încă o dată că separarea de Livian nu îi face deloc bine.

Citeste si: Denisa, iubita lui Iancu Sterp, primele reactii dupa ce a vorbit pentru prima data cu Razboinicul de cand a ajuns la "Survivor Romania"! Iata ce mesaj a aparut pe contul ei de socializare!

Despărțirea de Livian a dărâmat-o pe Bianca. Cum a fost surprinsă concurenta de la "Puterea Dragostei"?

În timpul unei deplasări în oraș, fetele din casa "Puterea Dragostei" s-au distrat în mașină ascultând muzică. Deși atmosfera era un plăcută, Bianca a preferat să stea retrasă, iar atunci când pe fundal a început o melodie de dragoste, foarte tristă, concurenta de la "Puterea Dragostei" a picat pe gânduri.

În filmulețele postate de Berna la story, la sfârșitul săptămânii trecute, Bianca apare tristă, îngândurată, semn că situația complicată din viața ei personală o afectează mai mult decât lasă ea să se observe în fața camerelor de filmat.

Citeste si: Bianca, mesaj ingrijorator dupa despartirea de Livian: ''Inseamna ca trebuie sa-mi iau viata''

Cum a reacționat Bianca după ce Livian a dansat cu Ella? Nu a putut ascunde ce simte!

Deși nu mai formează un cuplu, Bianca și Livian nu au spus nicio secundă că între ei nu ar mai exista sentimente. Astfel, concurentei de la" Puterea Dragostei" i-a fost greu să îi privească pe Livian și Ella dansând.

Pentru că a primit o pedeapsă, Livian a dansat cu Ella, iar acest lucru nu a fost tocmai pe placul Biancăi. Așa cum era de așteptat, concurenta nu a putut ascunde ceea ce simte și s-a exteriorizat.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Orice apropiere a lui Livian de Ella o face pe Bianca să se simtă în pericol.

Bianca o consideră pe Ella o amenințare, astfel că atunci când Livian a dansat cu ea, concurenta de la" Puterea Dragostei" nu a putut să privească imaginile.

Bianca s-a retras și a preferat să aștepte ca momentul să se consume, dar chiar dacă nu a văzut imaginile, gândul că Livian a dansat cu Ella pe o melodie romantică a întristat-o.

Imediat după ce și-a îndeplinit pedeapsa, Livian a mers la Bianca, iar cei doi au avut un dialog cu replici tăioase.

Livian: Ai luat poziție de supărată!

Bianca: Nu am vrut să văd!

Livian: Nu ai vrut să vezi? Te uitai în oglindă după mine. Nu mai pot să mai dansez cu nicio fată? Nu pot să mă mai simt bine cu nicio fată că faci figuri?

Bianca: Auzi? În emisiune ai voie să faci așa ceva, dar afară nu ai voie!

Chiar dacă a recunoscut că nu îi este comod să își vadă fostul iubit în prezența unei alte femei, Bianca a acceptat situația, iar la final, Livian a reușit să o facă să zâmbească din nou.

Citeste si: Când a născut de fapt Simina de la Puterea Dragostei! A ascuns data

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.