Bianca, mesaj de ultima ora pentru toti bibisorii! Ce le-a spus despre Livian: ''Sa il mai jigniti sau atacati...''

Autor: O.P.

Bianca si Livian s-au despartit, definitiv, se pare, spre marea nemultumire a fanilor celor doi.

De cand s-au despartit, fanii Biancai nu inceteaza sa arunce cu noroi in Livian, lucru care se pare ca o deranjeaza la culme pe Bianca. 

Citeste si: Andreea Oprica de la Puterea dragostei", aparitie ravasitoare! Iata cum a fost surprinsa cu bustul voluptos la vedere si ce mesaj subtil a lansat celor care au deranjat-o!

Desi inca sufera, aceasta le-a transmis un mesaj urmaritorilor si fanilor sai, in care ii roaga sa nu se mai ia de Livian.

Iata mesajul postat de Bianca pe o retea de socializare: 

Bianca este o persoană plină de viață și mereu cu zâmbetul pe buze, dar de când s-a despărțit de Livian, parcă este un alt om. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Concurenta de la "Puterea Dragostei" a fost surprinsă într-o ipostază care dovedește încă o dată că separarea de Livian nu îi face deloc bine.

Citeste si: Denisa, iubita lui Iancu Sterp, primele reactii dupa ce a vorbit pentru prima data cu Razboinicul de cand a ajuns la "Survivor Romania"! Iata ce mesaj a aparut pe contul ei de socializare!

Despărțirea de Livian a dărâmat-o pe Bianca. Cum a fost surprinsă concurenta de la "Puterea Dragostei"?

În timpul unei deplasări în oraș, fetele din casa "Puterea Dragostei" s-au distrat în mașină ascultând muzică. Deși atmosfera era un plăcută, Bianca a preferat să stea retrasă, iar atunci când pe fundal a început o melodie de dragoste, foarte tristă, concurenta de la "Puterea Dragostei" a picat pe gânduri.

În filmulețele postate de Berna la story, la sfârșitul săptămânii trecute, Bianca apare tristă, îngândurată, semn că situația complicată din viața ei personală o afectează mai mult decât lasă ea să se observe în fața camerelor de filmat.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.