Comanda cartea ,,Dumnezeu. O istorie umana” de la LIBREX cu transport gratuit si sustine campania Solidari cu tine!

Author: O.P.
Actualizat: 30 apr 2022, 00:00

Fiecare persoana petrece perioada de auto-izolare cauzata de COVID-19 asa cum se simte cel mai bine. Unii oameni sunt nevoiti sa mearga la serviciu, dar se intorc acasa imediat cum se termina programul, iar apoi se relaxeaza. Altii, sunt norocosi pentru ca au ocazia sa lucreze de acasa si drept urmare, isi organizeaza mai bine timpul. Cu putina motivatie, intr-o zi petrecuta acasa, te poti bucura de o multime de activitati. In primul rand, poti lucra mult mai rapid si mult mai eficient decat la birou, deoarece teoretic, nu mai persoane care sa te intrerupa sau alte activitati care sa iti atraga atentia. In timp ce lucrezi, poti programa masina de spalat, daca ai un aspirator robot il poti seta sa curete toata casa. In ceea ce priveste pregatirea meselor principale, te poti ajuta de diferite aparate unde este necesar doar sa adaugi ingredientele, iar mancarea se va gati singura. 

Bineinteles, in toata aceasta perioada, nu uita si de relaxare. Este important sa ai timp calitativ pentru tine. Dormi cand simti nevoia, pentru ca stim ca s-ar putea sa ai nevoie, fa miscare (poti urmari pe internet diferite tutoriale), gaseste-ti un nou hobby, uita-te la filme si seriale si mai ales, citeste! 

Cititul este o activitate antrenanta pentru minte, dar si relaxanta. Poti opta sa citesti beletristica sau poti invata lucruri noi din carti de specialitate, carti de istorie, de dezvoltare personala, psihologie, chiar si carti de bucate. In cazul in care nu te mai atrage nimic din biblioteca sau daca vrei sa incerci si alte genuri de carti, iti recomandam sa le comanzi de la libraria online LIBREX. Daca alegi aceasta librarie, vei sustine cauza initiata luna aceasta: Solidari cu tine, prin intermediul careia se doreste incurajarea cititului in timpul pandemiei de COVID-19. Acest aspect se realizeaza cu ajutorul a trei actiuni: 

transport gratuit pentru orice comanda, indiferent de valoarea ei, pe teritoriul Romaniei (acesta este valabil pe toata perioada starii de urgenta) 

in parteneriat cu Fundatia World Vision Romania, s-a inceput donarea a 400 de carti pentru copii si adolescenti din comunitatile defavorizate, care nu au acces la internet pentru a-si continua studiile. Poti sustine aceasta cauza cumparand vouchere de pe site, in valoare de 5, 10 sau 15 lei 

lansarea unor semne de carte speciale, #CititulInVremeaCOVID, care sa aminteasca tuturor ca indiferent de ce se intampla in lume, cititul este o activitate care ne poate ajuta sa trecem peste orice. 

In cazul in care iti doresti sa incerci si alt gen de lecturi, iti recomandam un bestseller international, aparut si in Romania in anul 2020: Dumnezeu. O istorie umana, de Reza Aslan. Este o carte ce are ca subiecte principale spiritualitatea si istorie si suntem siguri ca o vei gasi interesanta. Daca ar fi sa rezumam subiectul acestei carti, am putea spune ca autorul incearca sa demonstreze ca istoria omului este istoria lui Dumnezeu, deoarece inca din preistorie, oamenii au avut tot felul de religii si s-au rugat la mii de zeitati, chiar si la fortele naturii. Iti garantam ca este o carte foarte interesanta! 

In incheiere, speram sa iti faci timp sa citesti cat mai mult perioada aceasta si sa alegi doar carti care sa te ajute sa iti tii mintea ocupata si relaxata in acelasi timp. 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.