Bianca, mesaj pentru Livian pe o retea de socializare: ''Un mesaj de dimineata nu inseamna...''

Autor: O.P.

Bianca este una dintre cele mai iubite concurente din casa ''Puterea dragostei''.

Bianca si Livian s-au despartit, spre dezamagirea fanilor. Se pare ca nu mai sunt sanse de impacare pentru cei doi indragostiti. 

Citeste si: Declaratie socanta despre Andreea Oprica: "A fugit cu..."

Bianca a postat un mesaj pe o retea de socializare, iar mesajul pare destul de clar, ii era adresat lui Livian.

''Un mesaj de dimineata nu inseamna doar ''Buna dimineata'', inseamna si ''ma gandesc la tine atunci cand ma trezesc''

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca este o persoană plină de viață și mereu cu zâmbetul pe buze, dar de când s-a despărțit de Livian, parcă este un alt om. 

Concurenta de la "Puterea Dragostei" a fost surprinsă într-o ipostază care dovedește încă o dată că separarea de Livian nu îi face deloc bine.

Citeste si: Denisa, iubita lui Iancu Sterp, primele reactii dupa ce a vorbit pentru prima data cu Razboinicul de cand a ajuns la "Survivor Romania"! Iata ce mesaj a aparut pe contul ei de socializare!

Despărțirea de Livian a dărâmat-o pe Bianca. Cum a fost surprinsă concurenta de la "Puterea Dragostei"?

În timpul unei deplasări în oraș, fetele din casa "Puterea Dragostei" s-au distrat în mașină ascultând muzică. Deși atmosfera era un plăcută, Bianca a preferat să stea retrasă, iar atunci când pe fundal a început o melodie de dragoste, foarte tristă, concurenta de la "Puterea Dragostei" a picat pe gânduri.

În filmulețele postate de Berna la story, la sfârșitul săptămânii trecute, Bianca apare tristă, îngândurată, semn că situația complicată din viața ei personală o afectează mai mult decât lasă ea să se observe în fața camerelor de filmat.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.