Ligi, in pragul disperarii in urma certurilor explozive cu Berna si Philip! "Nu mi se pare normal ce se intampla aici!" Tanara a parasit platoul in lacrimi, dupa ce Philip nu a fost mai aspru pedepsit!

Autor: D.I.
video Foto(7)

Tensiunile dintre Ligi si Philip au degenerat in gesturi controversate, iar astazi au venit si pedepsele.

Dupa certurile violente avute in casa "Puterea dragostei", Ligi si Philip au ajuns din nou fata in fata in Gala, unde din nou si-au aruncat vorbe grele, in ciuda faptului ca se asteptau din moment in moment sa afle ce pedepse vor primi pentru gesturile lor necugetate.
La un moment dat Andreea Mantea i-a cerut lui Philip sa vina in fata tuturor pentru a-si primi sanctiunea dupa reactiile urate avute fata de Ligi, fosta lui iubita.

Desi toti se asteptau ca Philip sa primeasca un cartonas rosu, Andreea Mantea i-a inmanat cartonasul galben, afirmand ca si Ligi a avut o parte de vina, deoarece l-a instigat pe Philip, determinandu-l sa se comporte urat cu ea.

Citeste si: Andreea Mantea in lacrimi, astazi in Gala "Puterea dragostei"! Iata ce cadou a primit vedeta de la concurenti si cum a reactionat!

Citeste si: Andreea Pirui, pornita impotriva lui Livian dupa ce el a sarit in apararea Biancai! "Nu pot cand o vad atata de falsa!" Iata cum a degenerat cearta celor trei!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ligi si tu ai fi meritat un cartonas galben, dar fiind victima gestului groaznic facut de Philip asupra ta, astazi, doar Philip va primi un cartonas galben! Cu rugamintea de a te opri!", a spus Andreea Mantea.

Faptul ca Philip nu a primit o pedeapsa mai aspra a scos-o din minti pe Ligi, care a parasit platoul emisiunii in lacrimi.

"Nu mi se pare normal ce se intampla aici! Sincer! Si voi baieti, inca il sustineti! Bravo! Felicitari! Ma umileste in public in ultimul hal si inca il mai sustineti? N-as vrea ca mama voastra sau sora voastra, iubita voastra sa fie in situatia mea! M-a jignit groaznic!", a spus Ligi in lacrimi.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.