Ella, dezavaluiri de ultima ora despre fostul iubit: ''Da, el este fostul meu iubit, este un...''

Autor: O.P.

Ella, dezvaluiri de ultima ora despre fostul ei iubit, Emi, despre care primeste foarte multe intrebari in ultima perioada.

Aceasta a recunoscut faptul ca a avut o relatie cu Emi si ca au ramas in relatii foarte bune dupa incheierea relatiei. Ella sustine faptul ca s-au mai ajutat in diverse probleme, dar ca intre ei nu este decat o relatie de amicitie. 

Citeste si: Livian si Ligi sunt impreuna?! S-a detonat bomba la "Puterea dragostei"

Iata mesajul postat de Ella pe o retea de socializare: 

Ella a intrat in casa "Puterea dragostei" in primul sezon pentru a-l cunoaste mai bine pe Jador, pe care pusese ochii de ceva vreme. Cei doi au incercat sa formeze un cuplu insa in cele din urma totul s-a dstramat, deoarece Jador lansat o avalansa de reprosuri, dupa ce cativa sustinatori ai acestuia i-au trimis imagini si o inregistrare cu ea pentru a o discredita.

Cel care a declansat furtuna in platou a fost Jador, care a lansat acuzatii grave la adresa Ellei, dupa ce a primit cateva mesaje suspecte care o incriminau. Se pare ca Ella ar fi vorbit despre Jador cu alte persoane, dand de inteles ca nu isi doreste, de fapt, o relatie cu el, ci doar pentru faptul ca ar fi avut multe de castigat ca imagine. Acel moment a insemnat despartirea lor definitiva.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Horoscop dragoste saptamana 4-10 mai 2020. Se petrec multe schimbari pe plan emotional. Zodiile cele mai afectate

Insa lucrurile aveau sa ia o cu totul alta turnura in sezonul al doilea al emisiunii, cand Ella se pare ca a revenit in casa "Puterea dragostei", pentru a-l cunoaste mai bine pe nimeni altul decat Iancu, spre uluirea lui Jador, care s-a asteptat sa fie in continuarea curtat de frumoasa bruneta. Insa Ella nu a reusit sa formeze un cuplu nici cu Iancu si nici cu un alt baiat din casa "Puterea dragostei", deoarece gandul ei a ramas tot la Jador, chiar si dupa ce acesta a plecat din emisiune.

Citeste si: Ce se intampla cu virusul pe timpul verii? Un epidemiolog face precizari importante

Citeste si: Ce se intampla cu virusul pe timpul verii? Un epidemiolog face precizari importante