Andreea Oprica a facut anuntul! Pe cine iubeste: ''El este singurul barbat care...''

Autor: O.P.

Andreea Oprica si-a surprins fanii cand a anuntat cui apartine inima ei.

Andreea a incercat sa aiba cateva relatii in casa ''Puterea dragostei'', insa nu a reusit sa gaseasca persoana potrivita. Aceasta a postat pe o retea de socializare o imagine cu singurul barbat caruia ii apartine inima ei, si anume tatal ei. 

Citeste si: Dati disparuti de doua luni! Ce se intampla cu Deea si Ricardo

Iata ce mesaj frumos a lasat Andreeea Oprica pe o retea de scocializare: 

Andreea Oprica a recunoscut inca de la inceput ca a venit hotarata sa isi gaseasca jumatatea. Intrarea Andreei in casa l-a uluit la acea vreme pe Mocanu, care a marturisit in cele din urma ca o cunoaste dinainte pe tanara blonda, deoarece lucrau in acelasi domeniu.

Andreea are varsta de 31 de ani si provine din Iasi. Aceasta a declarat ca detine o agentie de modeling si asa a avut ocazia de a-l cunoaste pe Mocanu cu ceva vreme in urma, cand si el lucra in domeniu si aveau prieteni comuni.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: ESTE INTERZIS incepand cu 15 mai! Ce nu ai voie sa faci! Anuntul presedintelui Iohannis

Andreea Oprica a atras atentia aspura ei inca de la intrarea in emisiune, prin stilul liber de a vorbi. De asemenea, aceasta a intrat in multe conflicte cu mai multi concurenti din casa "Puterea dragostei". 
Desi a incercat pe parcursul sederii sale in casa "Puterea dragostei" sa se apropie de cativa baieti, Andreea nu a reusit sa-si intalneasca marea iubire. De ceva vreme insa aceasta a recunoscut ca il place pe Andy si ca si-ar dori enorm sa il intalneasca pentru a-l cunoaste mai bine si de ce nu, pentru a incerca sa formeze un cuplu.


De curand, visul Andreei s-a indeplinit deoarece Andy a revenit in casa "Puterea dragostei", mai sarmant ca oricand si la fel de dornic sa isi intalneasca jumatatea.

Citeste si: Roxana si Turcu s-au impacat! S-a intamplat dupa ce el a batut-o si i-a spart buza!

Citeste si: Roxana si Turcu s-au impacat! S-a intamplat dupa ce el a batut-o si i-a spart buza!

Citeste si: Andreea Mantea a anunțat eliminarea lor! "A sosit momentul să vă aducem la cunoștință"