Conflictele provocate de Daiana au continuat in culise: acolo s-a spus ce nu se putea spune in emisiune

Autor: L.S.
Actualizat: 06 mai 2020, 19:00

Conflictele provocate de Daiana au continuat in culise, unde s-a spus tot ce nu se putea spune in emisiune. Gabriel a luat atitudine! Va fi de folos?

In editia de astazi Puterea dragostei, Daiana a fost cu nervii intinsi la maxim si a sarit la scandal cu Berna, apoi a hartuit-o efectiv pe Ella. Desi Gabriel a incercat sa o tempereze si sa ii explice ca nu e bine cum reactioneaza, Daiana nu a reusit sa se abtina!

Andreea Mantea i-a dat concurentei un avertisment verbal si i-a spus ca daca va mai manifesta violenta va pleca in izolare, la un hotel si nu va mai participa la emisiune.

Daiana a promis ca se va controla si nu va repeta scenele de astazi.

In culise, in timpul edtiei de astazi, conflictele provocate de Daiana au luat alte nuante si acolo s-au spus lucrurile ce nu puteau fi spuse in emisiune.

Pe de o parte, Gabriel i-a facut morala Daianei si i-a spus raspicat ca s-a saturat de scandalurile ei si de reactiile ei violente.

Citeste si: Cum arata Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", dupa perioada de carantina! Iata cum a fost surprinsa tanara!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Nelson Mondialu, un nou atac la Bianca dupa cearta acesteia cu Livian

Tot Gabriel, s-a dus sa ii ceara socoteala Ellei ca a provocat-o pe Daiana, insa Ella i-a dat practic un ultimatum de transmis Daianei.

Iata imaginile din culise:

Citeste si: Daiana a sarit la bataie! Berna a scos-o din sarite. "Am simtit ca vrea sa ma loveasca!"

Citeste si: Razboi total intre Andreea Pirui si Livian. Strategiile din casa dragostei se dezvaluie la nervi

Citeste si: Livian si Bianca vs Marius si Pirui: "Nu esti corect! Mor de ciuda!" Cine spune adevarul