Dieta aceasta te ajută să slăbești ușor și repede. Iată care sunt pașii: există trei reguli clare pentru a avea rezultate

Autor: B.M.
Dieta dietelor

Dieta care te poate repune în formă într-un timp record. Carantina a adus pe lângă distanțare socială și distanțare de standardele de siluetă cu care erai obișnuită, așa-i?

Te urci pe cântar și de fiecare dată arată mai mult. Știu, asta este și drama mea, dar și drama multora dintre prietenele cu care am stat de vorbă în ultima vreme.

Am tot cautat să mă informez, să văd cum pot gestiona corect și eficient această situație. Și nu fără rezultate. Am descoperit două diete care promit să facă minuni cu silueta noastră.

Dieta de vacanță și dieta gimnastelor te ajută să slăbești rapid 10 kilograme

Dieta de vacanță, de exemplu, este o reinterpretare a dietei disociate. Practic, în fiecare zi mănânci un singur tip de alimente. Partea bună este că nu ai restricții cantitative, partea rea este că limitezi cumplit aportul de vitamine și minerale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De aceea, este important ca această dietă de vacanță să nu fie urmată mai mult de 7 zile. Poți să faci apoi pauză și să o reiei. Important este să-ți urmărești organismul, iar de fiecare dată când îți dă semnale că ceva este în neregulă să te oprești.

Citește continuarea pe Avantaje.ro.

 

Taguri: