Servicii de repatriere decedati - la dispozitia publicului roman si in perioada pandemiei, prin Kirila Funerar

Author: D.I.
Actualizat: 07 mai 2020, 11:07

Starea nationala de urgenta instituita din cauza pandemiei de coronavirus limiteaza libertatea de miscare a individului, dar ne priveaza si de alte drepturi in aceasta perioada.

Totul este spre binele viitor, motiv pentru care respectarea noilor legi trebuie privita ca pe o datorie de catre toti. Sa #stamacasa este poate partea cea mai usoara de indeplinit. O situatie dificila si dureroasa este cea prin care trec cei care au pierdut pe cineva drag aflat pe meleaguri straine, indiferent de cauza. Repatrierea trupului neinsufletit presupune o organizare detaliata, tinand cont de legi si reguli, masuri cu atat mai greu de indeplinit in acest context.

Un sprijin de incredere in astfel de clipe este pentru publicul roman Kirila Funerare, agentia care pune la dispozitia acestuia servicii de repatriere decedati, valabile atat in cazul celor care au fost rapusi de diverse afectiuni, cat si de Covid-19.

Repartierea decedatilor, un serviciu prompt la Kirila Funerar

Din nefericire, numarul deceselor este cu mult mai mare in aceasta perioada peste tot. Aproximativ 40% dintre cazuri sunt persoane care sufereau de virusul corona. In cazul celor dragi plecati peste hotare care sunt rapusi  de acesta, repatrierea devine o necesitate. Indiferent de motivul din care a survenit decesul, serviciul de repatriere poate fi efectuat si in contextul pandemiei, prin Kirila Funerar.

Pentru ca un astfel de eveniment nu poate fi planificat, un sprijin precum agentia funerara sus mentionata devine indispensabil, cu atat mai mult in aceste momente. Cu experienta in prestarea de servicii de repatriere decedati, aceasta sta la dispoziita celor care doresc sa isi gaseasca linistea, aducand acasa trupurile neinsufletite ale celor dragi.

Neputincioase in fata unor astfel de evenimente, familiile indurerate beneficiaza de ajutorul necesar pentru a organiza transportul funerar international, incepand de la obtinerea actelor si a documentelor specifice si pana la mijlocul de transport si accesoriile funerare necesare, precum sicriul.

Pentru ca experienta si cunostintele pe care le au vizavi de astfel de servicii ii recomanda, dar si din nevoia care se impune vizavi de acestea, iata ca repatrierea se poate realiza mai simplu in acest context.

Serviciul este disponbil pentru orice tara din Europa si nu presupune alte taxe decat cele legat de care fiecare este informat de echipa. Exista proceduri specifice de repatriere dupa care agentia se ghideaza, legat de care familia va fi informata. Exista transparenta de asemenea, astfel ca se cunosc detalii despre costurile generate de acest serviciu, in detaliu, fara riscul de a aparea surprize neplacute pentru beneficiari.

O demonstratie a seriozitatii si respectului, Kirila Funerar informeaza familia legat de stadiul repatrierii, despre modul in care decurg lucrurile. Intr-o perioada in care situatia financiara a celor mai multi este precara, fiecare banut conteaza. In acest sens, cei care aleg o colaborare cu agentia mentionata beneficiaza de siguranta ca nu vor exista alte cheltuieli decat cele deja aduse la cunostinta. Intra in randul acestora si serviciul de imbalsamare, necesar mai ales in acest context.

Totul se desfasoara in raport cu conditiile si legile care se impun, se folosesc mijloace de transport sigure, care pot aduce sicriul cu trupul neinsufletit acasa, in timp util. Chiar daca vremurile in care traim sunt dificile, asta nu inseamna ca nu mai poate fi facut totul ca la carte, asa cum ar trebui sa fie. De astfel de aspecte se asigura de fiecare data echipa Kirila Funerar, care detine relatiile necesare pentru o organizare profesionala, dar mai ales prompta.

Cei interesati sa aduca pe taramul natal trupul neinsufletit al celor dragi, rapusi de COVID-19 sau care au murit din alte cauze pot afla mai multe despre serviciul de repatriere oferit de agentie online, pe kirilafunerar.ro.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.