Horoscop 9 mai 2020: zodiile care primesc o veste mare

Autor: B.M.
Actualizat: 08 mai 2020, 15:26
Horoscop

Horoscop 9 mai 2020: ce zodii au parte de o surpriza uriasa in aceasta zi. Totul se schimba in viata lor.

Horoscopul zilei de 9 mai aduce schimbari uriase pentru trei zodii. Daca pana acum au avut o viata monotona, lipsita de actiune, incepand cu data de 9 mai totul se va da peste cap.

Cele trei zodii vor avea parte de o turnura la 180 de grade a vietii lor, iar afectati nu vor fi doar ei, ci si familia lor. Iata cine va avea parte de o surpriza uriasa de 9 mai.

Citeste si: Horoscop MAI 2020, luna schimbarilor uriase pentru toate zodiile. Cine e luat pe nepregatite

Horoscop 9 mai 2020: Rac

Racii sunt unele dintre cele mai muncitoare zodii din horoscop. Cu toate acestea, de multe ori, eforturile lor raman nerasplatite. De aici si senzatia de nedreptate pe care o experimenteaza mereu: racii sunt deseori foarte emotivi si pun totul la suflet.

Acest lucru se va schimba insa: racii vor primi o veste la care nu se asteptau. Fie ca este vorba despre o promovare nesperata, sau o marire substantiala de salariu, planul profesional va lua o turnura care parea de neinchipuit pentru raci pana in prezent.

Aceste beneficii nu vin insa la pachet fara provocari. Racii trebuie sa se astepte la o perioada imediat urmatoare foarte stresanta.

Trebuie sa faca fata unor noi provocari si responsabilitati. In toata aceasta perioada familia va avea un rol cheie.

Citeste si: Horoscop Mai 2020. Trei zodii au parte de cea mai buna perioada: oportunitati si noroc din belsug

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Horoscop 9 mai 2020: Taur

Si nativii din zodia taur vor primi pe 9 mai o veste neasteptata, care le va da viata peste cap. Este tot o veste pozitiva, si vizeaza planul financiar.

Taurii ajung astfel sa se gandeasca la o viata fara griji. Fie vor semna un contract extrem de avantajos pentru ei, fie vor afla ca primesc o mostenire importanta.

Suma este una considerabila, motiv pentru care taurii trebuie sa fie prevazatori si sa nu lase ca banii sa ii schimbe. Trebuie sa fie atenti si la cei din jurul lor in urmatoarea perioada: se vor trezi cu multi asa zisi prieteni, de care trebuie sa se fereasca.

Citeste si: Horoscop femei. Zodii cu o putere interioară incredibilă

Horoscop 9 mai 2020: Leu

Si leii vor avea parte de schimbari majore in viata in data de 9 mai. Acestea nu vor fi insa pe plan financiar, ci pe plan personal.

Fie afla ca li se va mari familia, fie, daca nu au o familie, gasesc in cele din urma persoana alaturi de care sa-si petreaca tot restul vietii. Leii vor trebui insa sa fie precauti si sa nu se lase purtati de val.

Traverseaza o perioada sensibila, in care pot face greseli foarte usor, iar orice greseala i-ar putea da peste cap emotional, deoarece pun la suflet totul.

Foarte importanti sunt prietenii in aceste momente. Leii trebuie sa invete sa ii asculte si sa le accepte sfaturile, chiar daca uneori acestea par a fi nelalocul lor.