Cum își câștiga Bianca de la "Puterea Dragostei" banii înainte să apară la TV? Adevărul despre trecutul concurentei

Autor: B.H.

Bianca este una dintre cele mai controversate concurente de la "Puterea Dragostei" și nu e de mirare că, după ce a devenit cunoscută, au apărut o mulțime de zvonuri legate de trecutul ei.

Pentru că au existat informații potrivit cărora Bianca nu ar fi avut un trecut tocmai curat, concurenta de la "Puterea Dragostei" a decis să spună tot adevărul.

Pe contul personal de instagram, Bianca a dezvăluit cu ce se ocupa în trecut, imediat după terminarea liceului. Iată cum își câștiga banii.

Citeste si: Ce surpriză! Cine sunt favoriții săptămânii? Andreea Mantea a făcut marele anunț

Cum își câștiga Bianca de la "Puterea Dragostei" banii înainte să apară la TV?

Are mulți susținători în mediul online, dar există și persoane care o critică și o jignesc, acuzând-o că nu a fost tocmai sinceră când a vorbit despre trecutul ei.

Bianca le-a mărturisit celor ce o urmăresc pe instagram că după terminarea liceului și-a câștigat banii făcând tatuaje pe plajă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Bianca nu și-a putut ascunde supărarea! Livian a tratat-o din nou cu indiferență: "Mi-aș fi dorit să vorbesc cu el, dar a refuzat." De ce s-au certat?

Ca dovadă a acestui lucru, Bianca a încărcat o fotografie din anul 2018, în care este complet schimbată. Blondă și nu la fel de aranjată ca în prezent, Bianca este dificil de recunoscut.

"Uite ce făcea Bianca înainte să vină la emisiune, dragilor. Imediat după liceu. Făceam tatuaje pe plajă și vă pot pune câte poze vreți să vedeți ce făceam eu înainte de emisiune, după liceu."

, a scris Bianca pe instagram. 

Citeste si: Jador, abordat de o doamnă care i-ar putea fi bunică! Artistul e în stare de șoc

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.