Livian si Ella, impreuna?! Mesajul lui Jador: e sau nu de acord cu aceasta relatie?

Autor: A.I.

Bianca si Ella s-au certat in emisiune, motivul principal fiind Livian. De la despartirea de Bianca tot apar nume de posibile iubite ale lui Livian.

Povestea cu Livian si Ella nu e chiar noua, vorbindu-se de mai demult de posibilitatea ca cei doi sa fie impreuna.

De altfel tatal lui Livian, Nelson Mondialu, ar fi total de acord cu aceasta relatie.

De acord ar fi si Jador, fost iubit al Ellei si prieten cu Livian. Jador chiar a transmis un mesaj ca il lasa pe Livian sa fie cu Ella.

Bianca a incercat sa ii ia apararea Andreei Pirui, insa a fost redusa la tacere de Livian, fara drept de apel!

Livian si Bianca, certuri dese in utima perioada

Conflictul dintre Andreea Pirui si Marius nu a lasat-o indiferenta pe Bianca, iar concurenta a incercat sa spuna cateva cuvinte prin care isi arata sustinerea pentru Andreea. Proasta alegere, caci Livian a redus-o la tacere fara drept de apel, in stilul lui unic!

"Eu o inteleg, Livian!", a deschis timid gura Bianca, incercand sa intervina in conflictul dintre Andreea Pirui si Marius.

" Dar stii de ce e urat sa iti spuna cineva sa taci?", a incercat Bianca sa isi continue ideea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

" Pai voi nu prea ganditi!", a replicat Livian, ironic.

Livian a inceput sa se mascareasca si a preluat el cuvantul, ca sa o acopere pe Bianca, ca ea sa nu mai poata fi auzita.

" Nu mai schimba subiectul, Livian! Taci, ca eu vorbeam! E urat ce faci! Eu vorbeam si ma intrerupi! Nu mai zic nimic! M-am enervat si eu!", a reactionat Bianca, pe un ton ridicat, pe care si l-a temperat imediat.

" Slabi sunteti la nervi. Vai, Bianca, ma asteptam la o versiune mai calda! sa-ti para bine ca fac glume cu tine dupa episoadele pe care le-am avut! Vin sa te calmez? Ai uitat ce voiai sa spui?", a ironizat-o Livian pe Bianca.

"Nu e ok sa imi spui sa tac. Mi-am facut si eu o idee despre ce vreau sa spun si tu ma intrerupi.

O iau ca pe o insulta!", a spus Bianca cu calm.  "Tu nu ma vezi capabila sa intru intr-un subiect!"

"Dar eu mai mult ca sigur ca intuiesc ce vrei sa spui, cand vorbesti! Cand iti zic sa taci, e ca stiu cum sa o impachetez mai bine ca tine!",  a replicat Livian.