Mesajul trist postat de Andra Voloș: "Singurul lucru care poate repara o ruptură din inima ta frântă..." Relația cu Bogdan Mocanu a ajuns la final?

Autor: B.H.

Informațiile potrivit cărora Andra Voloș și Bogdan Mocanu nu mai formează un cuplu i-au întristat pe fanii acestora. Ce mesaj a postat Andra pe instagram?

Andra Voloș și Bogdan Mocanu au trecut prin multe încercări de-a lungul timpului, iar acum se pare că relația lor este din nou în pericol.

După ce două vloggerițe au dezvăluit că Bogdan Mocanu ar fi petrecut o noapte fierbinte cu Bia, Andra Voloș a postat pe contul de instagram mai multe fotografii care par să confirme separarea de Mocanu.

Citeste si: Cine e băiatul care vrea să intre în casă pentru Bianca? Livian, vizibil deranjat, și-a luat la întrebări fosta iubită: "Îl cunoști?"

Mesajul trist postat de Andra Voloș: "Singurul lucru care poate repara o ruptură din inima ta frântă..."

Nu au lămurit dacă mai sunt sau nu împreună, dar se pare că Andra Voloș și Bogdan Mocanu nu traversează o perioadă tocmai bună. 

Pe contul personal de instagram, Andra le-a mărturisit celor ce o urmăresc că suferă din dragoste și că și-ar fi dorit foarte mult ca în aceste momente mama ei să îi fie alături.

Mai mult decât atât, fosta concurentă de la "Puterea Dragostei" s-a declarat dezamăgită de persoanele care se ascund în spatele anumitor măști, iar în finalul mesajului a scris "The end", o dovadă în plus că relația cu Mocanu a ajuns la final.

Citeste si: Schimb de replici halucinant! Ligi și Philip și-au declarat din nou război: "Nasoalo, operato". De unde a pornit totul?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Ce trist...prea multe măști și prea puține chipuri. The end! Mamă, ești ca un înger pentru mine. De tine am nevoie acum. Câinele este singurul lucru care poate repara o ruptură din inima ta frântă.", a scris Andra Voloș pe instagram.

Citeste si: De ce s-au despărțit Gabriel și Daiana de la Puterea dragostei! Concurentul a dezvăluit ce s-a întâmplat: „Vă rog din inimă...”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.