Familia Medici trece prin momente de cumpana! Lorenzo Magnificul nu reuseste sa evite izbucnirea razboiului in Florenta! Afla ce se va intampla, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Familia Medici: Conducatorii Florentei", de la ora 22:00, la Kanal D!

Autor: D.I.
Actualizat: 15 mai 2020, 14:38

Citeste si: Hunkar in pericol de moarte! Yilmaz ii cere socoteala pentru toate necazurile pe care i le-a pricinuit! Afla ce se va intampla cu stapana Yaman si cu Fekeli, care ii sare in ajutor, ASTAZI, intr-un nou episod din "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00!

Citeste si: De la brutar la actor de succes! Matteo Martari, cel care l-a interpretat pe Francesco de Pazzi in serialul „Familia Medici: Conducatorii Florentei”, are o viata demna de un roman!

Citeste si: O celebra actrita din Turcia s-a casatorit cu alesul inimii sale in vreme de pandemie! Iata cine sunt cei doi indragostiti care si-au unit destinele dupa doar sapte luni de relatie!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”