Bia de la Puterea Dragostei a facut publice mesajele dintre ea si Bogdan Mocanu! Ce i-a spus fostul concurent despre Andra

Autor: A.I.
Actualizat: 16 mai 2020, 11:20
Bia de la Puterea Dragostei a facut publice mesajele dintre ea si Bogdan Mocanu! Ce i-a spus fostul concurent despre Andra

Bia de la Puterea Dragostei i-a transmis un mesaj dur Andrei Volos după ce a fost prinsă în fapt cu Bogdan Mocanu. Aceasta a făcut publice și conversațiile sale cu Bogdan Mocanu.

La scurt timp după ce a luat o pauză de la relația cu Andra Voloș de la Puterea dragostei, Bogdan Mocanu a fost suprins într-o pensiune, în compania Biei, fostă concurentă în casa Puterea dragostei. Alături de cei doi au mai petrecut și Jador și Isa, cea mai bună prietenă a Biei.

După ce a fost acuzată că i-a stricat relația lui Bogdan Mocanu cu Andra, Bia a simțit nevoia să se apere și a publicat un mesaj vocal primit de la fostul concurent.

În mesaj se aude clar cum Bogdan Mocanu îi zice Biei că este un bărbat singur și că își caută o relație.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bogdan Mocanu, mesaj halucinant pentru Bia: Sunt un bărbat singur

"Apropo, sunt singur Bia. Dacă ești curioasă. De patru zile. Sunt un băiat singur care-și caută jumătatea", este mesajul lui Bogdan pentru Bia.

„Ai auzit, e un bărbat singur care-și caută jumătatea, dragă Andra. Nu băgați în seamă răutățile unei persoane frustrate. M-a băgat în casă ca să-l denigreze pe Mocanu.

Să-l facă praf în fața mea. Andra, daca îl iubeai așa mult, nu râdeai de el în fața mea, în lipsa lui. Și tu când erai singură și ai venit să-ți cauți jumătatea prin Hamude? Cum facem? Înseamnă că dacă erai singură ți-o**** cu oricine. Ai mentalitate de sat. Eu știu că nu-ți convine situația, dar nu eu m-am dus după nimeni”, a spus mai spus Bia pe vlog.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.