Livian de la Puterea dragostei, adevărul despre plecarea din emisiune: "Am plecat cu Ligi la hotel"

Autor: A.I.
Actualizat: 17 mai 2020, 14:35
Livian de la Puterea dragostei, adevărul despre plecarea din emisiune: "Am plecat cu Ligi la hotel"

Livian de la Puterea dragostei a făcut primele declarații după apariția zvonurilor că a plecat din emisiune.

Livian de la Puterea dragostei a rupt tăcerea și a vorbit despre plecarea lui din emisiune. Potrivit concurentului, în urma unor discuții cu Bianca, Livian a plecat din emisiune, la hotel.

Livian a negat, însă, zvonurile că ar fi plecat în compania lui Ligi. Concurentul susține că a plecat singur la hotel și că între el și Ligi este o simplă prietenie.

Livian și Bianca și-au spus definitiv adio: "Bianca a șters pozele cu noi și eu am blocat-o"

Mai mult decât atât, Livian susține că între el și Bianca nu mai este cale de întoarcere.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am plecat din emisiune, am fost foarte supărat. Nu am mai postat nimic de 2 zile, am fost supărat. S-a spus că am plecat cu o altă fată la hotel, cu Ligi. Nu pot să cred că vă luați după toate zvonurile. Nu se pune problema de o relație între mine și Ligi. Suntem doar prieteni.

Da, eu și Bianca ne-am blocat, am șters poze. Nu pot să vă zic motivul, o să vedeți în emisiune.

Comportamentul meu în emisiune este unul normal. N-am procedat urât, nu pot să mai stau sa sufăr, nici ea nu mai poate. Nu ajungem nicăieri. Nu mai e cale de împăcare. Eu nu sunt ce caută ea, ea nu este ce caut eu. Eu n-am avut relații intime cu Ligi. Cu ea e simplă prietenie. Eu și Bianca am avut o discuție. În urma ei ea a decis să șteargă pozele și eu i-am dat blocaj.
Pozele nu le șterg pentru că sunt amintiri frumoase. O să-mi pară rău apoi", a declarat Livian pe vlog.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.