Incredibil! Sute de fani ai Biancai au sarit in apararea ei: "Livian va fi intr-un mare pericol la iesirea din casa"

Autor: L.S.
Actualizat: 18 mai 2020, 11:22

Bianca de la Puterea dragostei a publicat un vlog nou care a atras sute de comentarii! Reactiile incredibile ale fanilor fostei iubite a lui Livian

Bianca de la Puterea dragostei nu poate sa renunte la Livian si la dragostea pentru el, desi semnele ca nu mai e iubita sunt evidente! Bruneta a trecut prin multe stari de tristete si suferinta, in urma despartirii, a facut multe lucruri, in speranta ca il va recuceri pe Livian si nici acum nu pare ca e pregatita sa mearga mai departe in viata fara el.

Recent, Bianca a publicat un vlog in care l-a avut ca invitat pe Livian, iar subiectul vlogului a fost sa raspunda amandoi la aceleasi intrebari. Sentimentele Biancai sunt evidente, din simplul fapt ca il priveste pe Livian cu enorma iubire, insa si ale lui sunt evidente in acest vlog.

Fanii Biancai au reactionat cu sutele si i-au lasat comentarii de incurajare neasteptat de puternice si pline de sinceritate, ceea ce dovedeste ca Bianca este cu adevarat simpatizata de foarte multi fani Puterea dragostei.

Printre intrebarile la care au raspuns Bianca si Livian au fost cateva despre viata intima si sentimente. Bianca il numeste "mentor" pe Livian in acest vlog, insa fanii au avut obiectivitatea sa ii descrie pe cei doi exact asa cum sunt in realitate.

Iata cateva dintre comentariile sustinatorilor Biancai:

" Bibi....multă încredere în fortele proprii. Tu poți mai mult! Te iubesc sensibil o!

Mare grija ca nu mai este mult si te va terfeli daca mai insisti..........Este evident ca nu te mai vrea...........Respecta-i decizia, Meriti ceva mai bun!

Doar pentru tine m-am uitat Bianca. Tu nu vezi că nu avea chef să-ți răspundă? Din partea ta mai e iubire dar din partea lui deloc. Păcat că dragostea e oarbă.

Bianca ,LASA-L SA PLECE DIN INIMA TA .EL TE-A ELIMINAT ,ai rabdare ,iarta tot raul facut dar nu uita niciodata sa elimini persoanele toxice din viata ta,,,,,,,hai ca poti .PRINTESA!

Dezamăgire totală. Livian nu ia nimic în serios toată viața lui o să fie o "caterincă mondială", păcat că ești naivă, cum spun mulți susținători.

Bianca fanii vor vorbi pentru că Livian este fals și mincinos! Păcat că tu îl aperi!

Din punctul meu de vedere.. El nu mai simte absolut nimic pentru Bianca😣 păcat pentru ea

Nu te mai umili atâta in fața lui Livian! Nu vezi cât este de plin de el! Unde-i demnitatea ta de femeie?

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca va avea/nu va avea probleme la iesirea din casa,dar Livian va fi intr-un mare pericol.

Este foarte vizibil faptul că Bianca este in continuare foarte îndrăgostită de el dar el este oarecum plictisit in prezența ei, se vede că nu mai are atracția aceea pt ea, casca și se uită in altă parte. Îmi pare rau pt ea, merita un băiat care și-o iubească cu adevărat, cu defectele și calitățile ei.. Sper să găsească într-o zi băiatul acela.

Din păcate bibi, oricât de mult te susțin în ceea ce faci, se vede clar că nu mai vrea nimic de la tine...e plictisit, cu gândurile în altă parte iar tu ești foarte emoționată, topita, mai aveai un pic și săreai pe el.Un sfat: stai departe, detaseaza- te, nu te mai umili, fi femeia puternica ,copilăroasă de care s- a îndrăgostit.Ridica capul din pământ, respecta- te mai mult altfel o sa suferi mereu.

Da, nimic nou.Aceeasi atitudine plictisita, zeflemitoare si vizibil satul de........nu mai zic sa nu te superi. Mai bine fiecare pe drumul lui. Bianca, tu chiar nu vezi ca nu te mai iubeste ?Te taxeaza de fiecare data cand are ocazia.........Gata cu umilinta", sunt doar cateva dintre sutele de comentarii ale sustinatorilor Biancai!

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, adevărul despre plecarea din emisiune: "Am plecat cu Ligi la hotel"

Citeste si: Livian, declaratii incredibile despre amorul cu Bianca

Citeste si: Livian, in camera rosie cu cele 3 pretendente la inima lui! Ce s-a intamplat acolo

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.