Simina si Alex Zanoaga, imagini memorabile alaturi de fiul lor, Dominic! Iata cum au fost surprinsi fericitii parinti la cea mai recenta sedinta foto!

Autor: D.I.
Actualizat: 18 mai 2020, 12:56
video Foto(6)

Simina si Alex Zanoaga au devenit parintii unui baiatel sanatos si se bucura de momente minunate impreuna.

Simina si Alex Zanoaga au devenit parintii unui baietel pe nume Dominic. Simina a nascut pe 8 aprilie si este mai fericita ca oricand.
Simina a nascut in urma cu doua saptamani si deja planuieste sa se apuce de slabit.

Intr-o imagine postata recent pe o retea de socializare, se poate vedea cate kilograme a luat aceasta in plus. Tanara mamica pare ca isi revine destul de bine si deja a dat jos un numare mare de kilograme: 
"Am avut 83 si acum am 75!", a spus Simina.

Simina si Alex Zanoaga au sarbatorit primul Paste in trei. Acestia au petrecut sarbatorile pascale alaturi de fiul lor, Dominic, respectand in continuare regulile de autoizolare.

"Cel mai frumos Paste in 3! Dominic va urează Paste fericit!", a scris Simina.

Citeste si: Cum arata mama lui Philip? Aceasta a fost surprinsa in club alaturi de fiul lui! Arata ca o adolescenta! FOTO

Citeste si: Incredibil! Sute de fani ai Biancai au sarit in apararea ei: "Livian va fi intr-un mare pericol la iesirea din casa"

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curand, cei doi fericiti parinti, Simina si Alex, au publicat pe conturile lor de socializare, imagini inedite de la cea mai recenta sedinta foto, realizata alaturi de fiului lor, Dominic. Iata cat de frumosi sunt impreuna:

Puterea Dragostei- live stream online oficial

Puterea Dragostei se difuzeaza in fiecare zi la Kanal D, astfel:

- de luni pana vineri, de la ora 11:00 si 17:00;

- sambata si duminica, de la ora 16:00 si 19:00.

- in reluare de luni pana duminica, dupa miezul noptii.

Emisiunea Puterea Dragostei poate fi urmarita si online pe pagina oficiala de live stream: https://www.kanald.ro/live.html

Momente din emisiune cat si editii integrale pot fi revazute pe canalul oficial de YouTube.

Iar pentru cele mai recente stiri despre concurentii de la Puterea Dragostei, exclusivitati si dezvaluiri zilnice puteti urmari pagina oficiala a emisiunii, dar si pagina de Facebook.