Quiz time, momente amuzante si distractie pentru concurentii de la "Survivor Romania"! Dan Cruceru a facut anuntul! Miza incredibila in jocul de Quiz! "Ceva ce nu ati mai mancat de patru luni de zile!" Iata ce reactii s-au starnit!

Autor: D.I.
Actualizat: 26 ian 2021, 13:15

Inainte de a da startul jocului de Quiz de astazi, Dan Cruceru i-a anuntat pe concurenti care va fi miza.

Zi de relaxare pentru concurentii "Survivor Romania"! Quiz time, momente amuzante si distractie pentru concurentii de la "Survivor Romania", dupa multe zile de trasee extenuante.

Inainte de a da startul jocului de Quiz, Dan Cruceru i-a anuntat pe cei sase concurenti ce recompensa ii va astepta pe castigatorii de astazi, cate doua shaorma cu de toate pentru fiecare castigator. Iata cum au reactionat concurentii:

Citeste si: Mesajul lui Ghiță pentru Elena de la "Survivor România". Ce i-a transmis de ziua ei?

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Emanuel, lacrimi si emotii la revederea cu mama sa! "M-a incarcat foarte mult conversatia cu mama si pot s-o mai duc inca patru luni aici la Survivor!" Iata cum a decurs conversatia cu cea mai importanta femeie din viata Razboinicului!

 

Taguri: