Bianca, mesaj incredibil pentru Ligi! Nimeni nu se astepta la asta: ''Uitasem de momentul...''

Autor: O.P.
Actualizat: 19 mai 2020, 10:31

Bianca este una dintre cele mai iubite concurente din casa ''Puterea dragostei''.

Aceasta a incercat sa se imprieteneasca cu mai multe fete de-a lungul competitiei, insa nu a reusit sa aiba o prietena foarte buna. In ultima perioada se pare ca aceasta s-a imprietenit cu Ligi. 

Citeste si: Soția lui Ștefan Stan este însărcinată. Cum au făcut marele anunț?

Bianca a postat un mesaj in care i-a multumit acesteia pentru momentul in care a fost alaturi de ea: 

Deși spune că nu o mai iubește pe Bianca și că nu mai sunt șanse să se împace cu ea, Livian i-a spus Andreei Mantea de semnul pe care aceasta îl are pe gât, aducând astfel în discuție acest subiect sensibil.

Citeste si: Simina si Alex Zanoaga, imagini memorabile alaturi de fiul lor, Dominic! Iata cum au fost surprinsi fericitii parinti la cea mai recenta sedinta foto!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bianca a venit mușcată de gât în emisiune: "Nu a fost Livian!" Ce s-a întâmplat în afara competiției?

Bianca ar face orice să îi stârnească gelozia lui Livian, lucru pe care l-a dovedit încă o dată în cadrul emisiunii. Concurenta a apărut în platou mușcată de gât, moment în care a fost luată la întrebări de Andreea Mantea.

Inițial, Bianca a început să râdă, spunând că de vină pentru mușcătură nu a fost Livian, ci că totul s-ar fi întâmplat în afara competiției.

Mai mult, Bianca a dezvăluit că a primit și un trandafir.

Citeste si: Andreea Pirui, criză de gelozie în emisiune. Incredibil ce i-a spus lui Livian după ce a sărit în apărarea lui Marius: "Te bagi în toate relațiile!"

După câteva momente de suspans, adevărul a ieșit la iveală. Semnul de pe gâtul Biancăi era doar o urmă de fard, aceasta fiind doar o strategie prin care să îl facă gelos pe Livian.

Nici de această dată planul Biancăi nu a reușit, Livian spunând că oricum nu îl interesa dacă Bianca se întâlnea cu un alt bărbat. 

 

Taguri:

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.