Livian sare în apărarea Ellei. Bianca a explodat: "Voi chiar vreți să îmi scoateți peri albi?"

Autor: B.H.

Conflictul mai vechi care a existat între Ella și Bianca acum s-a reaprins. Bianca nu și-a mai putut stăpâni furia și a reacționat dur.

Livian este principalul motiv pentru care Bianca se ceartă cu fetele din casă, iar cea care reușește să o facă geloasă de fiecare dată este Ella.

Deși nu mai formează un cuplu cu Livian, Bianca nu acceptă ca fetele din casă să se apropie prea mult de el, chiar dacă o fac doar în glumă. 

Citeste si: Livian, un nou atac la adresa Biancăi. Ce i-a spus de față cu toată lumea?

Livian sare în apărarea Ellei. Bianca a explodat: "Voi chiar vreți să îmi scoateți peri albi?"

Dacă în ultima perioadă a păstrat distanța și a observat de pe margine interacțiunile lui Livian cu celelalte fete, acum, Bianca a hotărât să ia atitudine. Astfel, deranjată de glumele dintre Livian și Ella, concurenta de la "Puterea Dragostei" a răbufnit și a spus tot ce are pe suflet.

Bianca i-a reproșat Ellei că ar avea interese ascunse în ceea ce îl privește pe Livian și că deși a vrut să pară prietena ei, în realitate, în tot acest timp nu a făcut altceva decât să se prefacă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Roxana si Turcu formeaza din nou un cuplu! Iata dovada ca cei doi au mai dat o sansa relatiei lor!

Bianca a fost deranjată că Ella nu și-a cerut scuze pentru felul în care s-a comportat cu Livian, iar în momentul în care acesta din urmă a intervenit în discuție pentru a-i lua apărarea Ellei, Bianca nu a mai rezistat.

Vezi în materialul de mai jos întreg conflictul.

Citeste si: ȘOC la Puterea Dragostei! Ella a fost prinsă în camera de hotel cu Livian. Cine a aruncat bomba?